Der er netop kommet en ny trailer til filmatiseringen af krimiromanen “Mænd der hader kvinder”. Traileren kan ses online her på Filmz, hvor man også kan finde filmens tidligere udgivne teaser-trailer.

Niels Arden Oplev (“Portland”, “Drømmen”) instruerer filmen, der er den første i Stieg Larssons krimitrilogi “Millennium”.

I “Mænd der hader kvinder” hyrer den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger, journalisten Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven, og til sin hjælp får han Lisbeth Salander (Noomi Norén), en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

“Mænd der hader kvinder” får biografpremiere 27. februar, og de to næste film i trilogien, “Pigen der legede med ilden” og “Luftkastellet der blev sprængt”, vil blive vist på SVT og udkommer også på dvd.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Outbound Sith 15 år siden

Det er vist mere en teaser end en egentlig trailer. Og en ualmindelig skidt og tilhøjtidelig én af slagsen.

Jeg har ikke læst bogen, og det klip giver mig hverken lyst til at læse bogen eller se filmen.
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#2 DarkLight 15 år siden

Bogen kan nu sagtens anbefales. Og så synes jeg at plakaten er sindsyg flot og stemningsfyldt.
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#3 database 15 år siden

#1 Kunne ikke være mere enig. Hold da kæft en ringe trailer.
Gravatar

#4 filmz-TheNthDoctor 15 år siden

spændende bøger ....!
Gravatar

#5 filmz-OlesSlaver 15 år siden

Glæder mig vanvittigt meget til den her film. Fantastiske bøger, og så med en instruktør, der før har bevist at han laver fantastiske film ("To verdener", "Drømmen")

Selvfølgelig mindede den mest om en teaser, det er vel fordi de vil holde kortene så tæt ind på kroppen som muligt, for at pirre os filmentusiaster!
Gravatar

#6 FixX 15 år siden

Jeg vil holde med #1 og kalde dette en teaser fremfor en trailer. Kæresten har læst alle bøgerne og elskede dem, så mon ikke jeg bliver slæbt med ind og se filmene.
Gravatar

#7 Wrangque 15 år siden

Har svensken ingen instruktøre selv? Der bliver åbenbart ringet over Øresund når de har en roman de vil have filmatiseret.
Gravatar

#8 davenport 15 år siden

NIels Oplev har jo også lavet den fortrindelige "Headbang i Hovedlandet", ikke at forglemme!!
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#9 nygaardpetersen 15 år siden

Det må siges at være en meget lille forsmag af "whats to come". Omvendt er det nok heller ikke nødvendigt at vise meget mere, eftersom folk nok skal strømme i biffen alligevel, grundet bøgernes succes. Jeg skal i hvert fald se film(ene), da jeg er helt vild med bøgerne.

Er der nogen der ved hvornår 2'eren og 3'eren bliver vist på tv? Synes nu stadig det er ærgeligt at de ikke udkommer som biograf-film.

Skriv ny kommentar: