Apple har netop tilføjet traileren til den kommende thriller “Perfect Stranger”. Filmen har bl.a. Bruce Willis og Halle Berry på rollelisten.

“Perfect Stranger” er en psykologisk thriller, der instrueres af James Foley. Filmen centrerer om internettets verden, og handler om en kvinde (Berry), som går undercover både på nettet og offline for selv at efterforske mordet på en af sine venner. Willis spiller en af de hovedmistænkte.

Filmen har premiere i USA 13. april 2007.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Lard Hanson 15 år siden

"som går undercover både på nettet og offline" :-/
Gravatar

#2 thomasegebaek 15 år siden

Fesent!... og jeg haader Halle Berry...
Gravatar

#3 BevarThemsen 15 år siden

woow .. kan man få en film ud af det .. !?
Troen kan flytte bjerge, men den kan sgu ikke hente bajere!
Gravatar

#4 Alex 15 år siden

jeg tror det bliver en god film.
og Bruce kan bare det der!
Gravatar

#5 HonoDelLoce 15 år siden

Uh, Me Love The BW..

Me Wait For This..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 thomas040 15 år siden

yawn!

trailer grafikkens tekster er set en million gange, og skrifttypen til titlen på filmen er set en million gange... det ligner et opkog af "A Perfect Murder" og et eller andet jeg ikke lige kan huske....
Failure is a zero out.
Gravatar

#7 Syndrome 15 år siden

Minder lidt om en masse ting jeg har set før.. det følte jeg ihvertfald da jeg så traileren.. men når jeg på den anden side er kæmpe bruce willis fan, kan jeg ikke rigtigt gøre andet end at glæde mig til denne film :D
danielbloch.dk
Gravatar

#8 NightHawk 15 år siden

Jojo, ligner så meget andet ordinær thriller gøjl og Bruce Willis er ikke nok til at jeg gider og ofre en biografbillet på Perfect Stranger.

Da man så småt når frem til sidste tredjedel i traileren her, fornemer man, at den her film har den slags plot, der betyder at handlingen har det med, at blive lettere difus og intoducere en række af mistænkte og halve slutninger. Er Bruce Willis morderen ?, eller er det Giovanni Ribisi ?, eller er det alligevel Bruce Willis ?, eller er det mon Willis kone ??? osv.

En film som den her burde blot udkomme på DVD, IMO. Men der sidder åbenbart nogle folk derude og mener, at alt med Bruce Willis og Halle Berry automatisk er lig med kvalitet, så derfor kommer den højst sansynlig nok i biffen herhjemme også.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."

Skriv ny kommentar: