Trailer: Zombier indtager “Sorgenfri”


Traileren til den kommende danske film “Sorgenfri” byder på idyl i villakvarteret, men også en masse gys og zombier!

Se også: Mystiske dødsfald finder sted i traileren til gyseren “Når dyrene drømmer”

“Sorgenfri” handler om en familie på fire, der bor i den idylliske forstad. Alting tager en drastisk ændring, da der i byen bryder en mystisk virus ud. Pludselig handler det om rå overlevelse, og spørgsmålet er om familiens sammenhold er stærkt nok til at klare sig igennem krisen.

“Sorgenfri” har fået den engelske titel “What We Become”, og det er debutanten Bo Mikkelsens første spillefilm. I rollerne har “Sorgenfri” blandt andre Mille Dinesen (“Rita”), Troels Lyby (“En kort en lang”) og Mikael Birkkjær (“Borgen”).

“Sorgenfri” er sat til at få premiere den 3. marts 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Mr. Anderson 5 år siden

Det ligner noget der kunne havde været en god tv serie.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#12 nitinkadk 5 år siden

#6: Kadavermarch er en fremragende bog, og vil sikkert også være en glimrende film... men tænk lige på det budget den ville kræve. Crystal Cities, Helikopterstyrt mv. Den ville ALDRIG tjene pengene hjem igen på det danske marked.

Den her ser dog ikke helt tosset ud... og bliver den en succes, så kommer vi nok et lille-bette skridt nærmere en filmatisering af Kadavermarch.

P.S: Hvis du kunne lide Kadavermarch, så prøv evt. at læse Patrick Leis' Necrodemic serie. Den er slet ikke på niveau, men er stadig en særdeles glimrende zombie/techno saga.
Gravatar

#13 Geekalot 5 år siden

Må ærligt indrømme jeg ikke har meget tiltro til denne her eller noget andet der er dansk for at være ærlig. når 90% af det der bliver lavet idag rent ud sagt er noget lort, ender det med man bliver kritisk over for alt. Men så bliver man selvfølgelig bare ekstra positivt overrasket når undtagelsen så endelig kommer :)

Skriv ny kommentar: