Nu er det muligt at få det første kig på de kæmpende robotter i den kommende “Transformers: De faldnes hævn”. I forbindelse med Super Bowl er der sammensat et specielt spot, som kan ses her.

Opfølgeren om de transformerende udenjordiske robotter er igen instrueret af Michael Bay, og i hovedrollen finder man atter Shia LaBeouf som Sam Witwicky, der igen får følgeskab af Megan Fox i rollen som hans udkårne, Mikaela.

I “Transformers: De faldnes hævn” er kampen om Jorden slut, men slaget om universet er kun lige begyndt. Starscream overtager kommandoen over Decepticons efter at være vendt tilbage til planeten Cybertron. Hans plan er at vende tilbage til Jorden med forstærkning, så de gode Autobots kan knuses en gang for alle.

Autobots tror på freden, men Skorpinox stjæler Decepticons’ magtsyge leder Megatron fra det amerikanske militær og genopliver ham. Og med Megatron tilbage og Starscream på vej med forstærkning står Autobots og Decepticons over for et gigantisk opgør.

“Transformers: De faldnes hævn” får dansk premiere 26. juni.


Vis kommentarer (45)
Gravatar

#1 frankdrebin 11 år siden

Fuck det ser sku fedt ud! :)

Jeg er stor tilhænger af den første Transformers film, som jeg synes var ekstremt god underholdning! Så ser meget frem til at se hvad Hr. Bay kan diske op med denne gang!
Gravatar

#2 Jakob 11 år siden

I'm in love! Can't wait!
Gravatar

#3 Samain 11 år siden

Det ser underholdende ud :D Det lover godt.
Gravatar

#4 RasmusFL 11 år siden

What.... the.... fuck....

Det ligner virkelig, at Bay og Spielberg presser computereffekternes færdigheder til bristepunktet. Måske endda lidt derudover? Det ser under alle omstændigheder vanvittigt og vanvittigt fedt ud!
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#5 tiany 11 år siden

Nice :D
Valar morghulis
Gravatar

#6 Kviesgaard 11 år siden

Jeps. Endnu en sikker vinder til den del af folket, der foretrækker stil over substans!
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#7 kongerne 11 år siden

bahhh
Gravatar

#8 Riqon 11 år siden

Flot ser det jo ud, men håber ikke den bliver lige så langtrukket som den første.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 filmz-thomasb84 11 år siden

Wow ser rigtig fed ud. Synes at Transformers igen lagde stilen for speciel effects i film siden Jurassic PArk 1993 og Terminator 2 fra 1991 gjorde. Har stadigvæk ikke set nogen film overgå scenen med robotten som springer over hende kvinden. Det var fuldstøndig urealistisk at The Golden compass vandt over Transformers i bedste speciel effects. De må have fokuseret på de kostumer, som de brugte i filmen.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#10 inflector 11 år siden

Ja det ser enormt blæret ud, lad os håbe den bliver bedre end den først, det skulle jo så tilgengæld ikke være så svært.
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: