Det er nok næppe gået de fleste dvd-entusiasters næse fobi, at der er en ny spændende dvd-udgave af James Camerons Oscar-sluger “Titanic” på vej. Men det er dog ikke identiske udgaver der finder vej til de forskellige regionskoder, og hos Dark Horizons har man opstillet indholdet og udseendet for hver af de tre udgivelser, der snart rammer dvd-markedet.

I Europa, Australien og Latinamerika bliver en speciel 2-disc udgave udsendt med bl.a. en aldrig før set 9-minutter lang alternativ slutning, og den nye 50-minutter længere udgave af filmen samt en stor bunke ekstramateriale.

USA, Japan og Nordkorea får derimod tilbudt en 3-disc udgave, der har alt det som den førnævnte udgave byder på, plus mere end tre timers nyt ekstramateriale.

Derudover udkommer der også en Deluxe Collector’s Edition med hele 4 skiver, der foruden alt det ovenstående også byder på bl.a. HBO-featuretten “The Heart of the Ocean”, trailers og tre “Titanic”-parodier. Denne udgave er tilsigtet Europa, Australien og Latinamerika.

“Titanic: Special Edition” udkommer i slutningen af oktober.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 gi-jones 16 år siden

Nogen gange kan jeg godt undre mig over, hvad logikken bag sådan en beslutning er. Hvorfor skal vi have 4-disc versionen og ikke 3-discen?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 myggen 16 år siden

Ikke ligefrem en udgivelse jeg skal have, hverken den ene eller den anden (eller tredje). Den originale udgave (som jeg fik af mit arbejde) må være nok.

Og så i øvrigt: Dark Horizons og "The heart of the Ocean".

Kværulant extraordinaire
Gravatar

#3 Tylerdurden 16 år siden

I MUST HAVE THE DELUXE COLLECTOR'S EDITION!!!!!!!!!!!!!!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#4 myggen 16 år siden

Tænk at en person af hankøn kan være så vild med den film.. :)
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#5 vapor 16 år siden

Tja det er da en ok film. Tænk at de har ventet så længe med at prøve at lokke flere penge ud af tøserne (og mænd med en lille pige gemt inden i).
Gravatar

#6 Tylerdurden 16 år siden

I'm the girly man! ;-)
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#7 davenport 16 år siden

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Det er James Cameron... Cameron, manden der gav os Aliens!!
Kom nu over jeres latterlige pis med at det er en tøsefilm, det er en fed effektfilm, med en interessant historie!
Så fik jeg da vidst det sagt ;) - NHF
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#8 vapor 16 år siden

#7 Tøs! ;)
Gravatar

#9 filmz-wired earp 16 år siden

For det første er Aliens ikke den bedste alien film overhovedet, og for den andet er de første 90 min. af Titanic en gang lunken snot i en bevares vellavet kop.
Det var så min latterlige pissemening.
Sig kendeord! Kendeord? Kom indenfor!
Gravatar

#10 myggen 16 år siden

Normalt er jeg ikke voldsomt kræsen med effekter, men jeg synes faktisk ikke, at Titanic er voldsomt godt lavet. Fx. er det meget tydeligt at se, at udskibningsscnen er cg, de personer der går på dækket ligner noget en seer i 1998 sendte ind til Troldspejlet.

Udover det, er det da en underholdende nok film, men i mine øjne bestemt ikke et mesterværk, hverken teknisk eller historiemæssigt.
Kværulant extraordinaire

Skriv ny kommentar: