Sidste uge bragte vi her på Filmz de første fire karakter-plakater fra “The Avengers”, der viste en række af superhelteholdets medlemmer frem. Nu er de sidste plakater så blevet afsløret.

Se plakaterne her.

I denne omgang får vi et kig på Hulken, Thor og S.H.I.E.L.D.-lederen Nick Fury, der står sammen med sine to agenter Phil Coulson og Maria Hill.

“The Avengers” indtager biograferne til næste sommer.

Se også: Fire flotte karakter-plakater til “The Avengers”.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 batman291 11 år siden

Kviesgaard (9) skrev:
#6

Hvis du dermed mener at han ligner noget fra de gamle tegneserier, så vil jeg give dig ret.

Men hvis han skal forestille et virkeligt væsen, så falder denne her udgave igennem hos mig. Han mangler troværdighed. Det samme problem havde jeg også med Loius LeTerriers The Incredible Hulk. Dermed bliver det også Ang Lees Hulk, som fremstår som den mest troværdige udgave af figuren på film hos mig. Han havde så bare det problem at han blev alt for stor i mine øjne.


Højden vil jeg give dig ret i, det var helt klart en fejlfortolkning af Ang Lee
Gravatar

#12 Kviesgaard 11 år siden

Frederik (#10) skrev:
Marvel-filmene har da aldrig nogensinde forsøgt at være realistiske eller virkelighedstro. I modsætning til Batman skyer de da ikke væk fra tegneserierødderne.


Hvis du taler om historie, handling og egenskaber, er jeg enig et stykke hen af vejen.

Men det jeg tænker på i den her sammenhæng, er mere over i den tekniske kategori, om man vil. Du kan i tegneserier slippe afsted med karakterer, som ikke er anatomisk korrekte. Men på film bliver det for mig i hvertfald for alvor tydeligt, hvis den grundlæggende anatomi ikke er i orden, selvom figuren skal være overdreven i sin kropsbygning. Så er det at det ikke bliver en illusion jeg tror på, men bare en 3D udgave af tegneseriefiguren, med alt hvad dertil hører af anatomiske fejl og mangler.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#13 Bruno 11 år siden

batman291 (11) skrev:
Højden vil jeg give dig ret i, det var helt klart en fejlfortolkning af Ang Lee

Fejlfortolkning hvordan? Fordi Hulks størrelse i tegneserierne varierer jo ret meget og der findes fortolkninger i tegneserien, hvor han er ligeså stor som han er i Ang Lees film.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#14 batman291 11 år siden

I min optik er Hulk ikke ret meget mere end 3 meter - alt over det går der for meget King Kong i den. Det ændrer dog stadig ikke ved, at jeg til enhver tid foretrækker Ang Lee's film.
Gravatar

#15 Bruno 11 år siden

batman291 (14) skrev:
I min optik er Hulk ikke ret meget mere end 3 meter - alt over det går der for meget King Kong i den. Det ændrer dog stadig ikke ved, at jeg til enhver tid foretrækker Ang Lee's film.

Men så er det jo heller ikke en fejlfortolkning, men blot din personlige præference. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#16 batman291 11 år siden

Både og vil jeg sige;) Mindes ikke jeg har set Hulk i Ang Lee str. i noget comic-format. Men nu har jeg så heller ikke fulgt med på den front de sidste 15 år:)
Gravatar

#17 Høegh 11 år siden

skiftede han ikke også ret meget størrelse i Lee's Hulk ?
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#18 Kviesgaard 11 år siden

#17

Jo, men det var Ang Lees måde at vise at jo vredere han blev, jo stærkere blev, da de fleste umiddelbart forbinder styrke med størrelse. Det er også et af HULKs egenskaber i tegneserie, at jo vredere han bliver, jo stærkerer bliver.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#19 Fruit4ever 11 år siden

Som barn var HULK min favorit, og han er det jo nok stadig et eller andet sted (som voksen ha ha) og følger ved lejlighed med på div. HULK debatfora, mest af alt i håb om, at op-sniffe lidt news om en kommende HULK film...(og ja, helst med Eric Bana!!!)

Men det som "de fleste derinde" (og mig personligt) roser, var/er netop Ang Lees udgave af HULK, (som bla. i størelsen) kom så tæt på mester-illustratoren Dale Keowns MARVEL udgaver (på nær den neon-grønne-farve) som godt må dæmpes lidt) At andre så helst ser ham så tæt på den gamle TV-serie udgave, er jo en smagssag, men i mine øjne var der sku ikk meget bad-azz over den udgave he he, såå kør ENDELIG videre på Ang Lees udgave, godt med 2011-computer-tech! :D
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!

Skriv ny kommentar: