Første sæson af “True Detective” var en stor succes. Anden sæson var en skuffelse. Tredje sæson er måske på vej. HBO har nemlig indgået en aftale med skaberen Nic Pizzolatto, der strækker sig frem til 2018. I denne aftale bliver en række projekter overvejet, herunder fremtidige sæsoner af “True Detective”.

Se også: ”True Detective”-skaber: Folk aner ikke, hvad de vil have

Det forlyder dog, at HBO efter den kritiske modtagelse af sæson 2 har i sinde at ændre på den måde, showet bliver kørt på, hvorfor Pizzolatto er blevet præsenteret for en række forskellige muligheder: At han arbejder sammen med et team af manuskriptforfattere, at der kommer en ny showrunner, eller at Pizzolatto kører showet alene igen, erfarer Variety.

Pizzolatto skulle efter sigende være presset af HBO til snart at træffe sin afgørelse, således at produktionen af en tredje sæson snart kan skydes i gang.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 akerman 7 år siden

Er der nogen der har kæmpet sig igennem sæson 2? Bliver det bedre? Jeg nåede til afsnit 3 eller 4.
Gravatar

#2 Juiceren 7 år siden

Har netop set sæson 2 ("gennemført" på en uges tid) og jeg synes sku den var fin nok.
Bestemt ikke lige så godt som sæson 1, men jeg var fint underholdt.
Mit største problem var at der var rigtig rigtig rigtig rigtig mange navne at holde styr på.
Gravatar

#3 goodspeed23 7 år siden

Ja, 2. sæson tager lidt tid om at komme igang, men jeg syntes faktisk den var fremragende. Ikke så god som 1., men helt klar tiden værd...og Colin Farrell er fantastisk deri
Castor Troy: If I were to send you flowers where would I... no, let me rephrase that. If I were to let you suck my tongue, would you be grateful?
Gravatar

#4 nitinkadk 7 år siden

Jeg forstår nu heller ikke kritikken af sæson 2. Jeg syntes faktisk den er tæt på ligeså god som første sæson. Det er en helt anden historie*, og det syntes jeg faktisk er meget cool.

*) Hvis første sæson er "Seven", så er anden sæson "L.A. Confidentiel".
Så stor en forskellig er der.
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Season 1, var ok. Season 2, var ZZzzzz. Season 3, net tak.
Gravatar

#6 Giraffen 7 år siden

De kunne også bare stoppe mens legen er god. Men så skulle de selvfølgelig havde stoppet efter første sæson.

Jeg har ikke nogen forventninger til en tredje sæson og springer højst sandsynligt tredje sæson over, med mindre den får overdrevent god kritik.
Gravatar

#7 patrickjane 7 år siden

Jeg var også godt underholdt af sæson 2. Igen, der skal meget til at slå den 1. Sæson. Der var jo ingen der forudså at den blev så succesfuld. Jeg er på med en 3. Sæson, og så kan nej sigerne jo bare springe over :-)
Gravatar

#8 arnem 7 år siden

Så de har tænkt sig at lave om på måden serien blev lavet på, ved at tilbyde ham tre muligheder, hvoraf en af dem er den samme måde serien er blevet skabt på tidligere? :D

Hvordan giver det mening?
Gravatar

#9 Hive 7 år siden

Sæson 2 var en kæmpe skuffelse. Skuespillet - især af Colin Farrell - var sublimt, men manuskriptet fulgte ikke med. Og slutningen føltes ualmindeligt uforløst.
Gravatar

#10 sluppermand 7 år siden

Skrot True Detective og giv os noget mere Deadwood.

Skriv ny kommentar: