Havde det stået til pengemændene hos HBO, så var hittet “True Detective” aldrig blevet til noget. Eller i hvert fald ikke på den måde vi er kommet til at kende serien. Det afslørede hjernen bag ved årets tv-festival i Danmark.

Se også: Vince Vaughn trækker måske i politiuniformen i “True Detective”

For da Nic Pizzolatto i 2012 præsenterede manuskriptet til det, der skulle blive til den roste tv-serier, var producenterne hos HBO skeptiske. Ville folk kunne lide den mærkelige verden og de dystre og pessimistiske hovedkarakterer?

”Giv mig feedback på de ting, jeg ikke kan finde ud af. Giv mig ikke feedback, der er baseret på jeres frygtbaserede forudsigelser af, hvad publikum måske vil have eller ikke have. I ved ikke, hvad folk vil have. Publikum ved ikke selv, hvad det vil have,” svarede Pizzolatto de høje herrer fra HBO.

Nic Pizzolatto fortæller videre, at han i udgangspunktet ikke tænker på at please eller profit. Hans mission er klar: ”Mit arbejde er at give publikum noget, det ikke vidste, at det ville have, indtil det fik det.”

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 detder 7 år siden

Jeg er med på at konflikt-vinklen måske giver flere klik, men det her er altså lidt en fordrejning af virkeligheden.

Jeg var til nævnte Q&A med forfatteren, og Pizzolatto nævnte også at HBO er det bedste sted man kan få noter, og at hans samarbejde med kanalen havde været fantastisk. Pizzolatto fik lov til at have enormt meget indflydelse på serien, og bekymringen om Rust Coehle, endte heller ikke med at have indflydelse på serien. Han argumenterede sin sag, og HBO var med på legen.

Ud over det, så var HBO ikke skeptiske, de havde bare en bekymring. Da Pizzolatto kom med serien til HBO, var de meget begejstrede, og overbød andre selskaber for at få lov til at lave serien.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Var ikke for at forsøge at fordreje - beklager, hvis det er opfattet sådan. Du har helt ret: HBO havde en bekymring/skepsis, men Nic P fik det på sin måde. Det mest interessante er egentlig hans syn på publikum: At de ikke altid ved, hvad de vil have. Få, der tør sige det inden for branchen.
Gravatar

#3 Cain 7 år siden

TD er go men massivt overrated pga Matthew Macs fantastiske skuespil. Afslutningen var det rene hø og blev forceret til fordel for Woodys ægteskab. Synes slutningen var en massiv skuffelse efter det fede build up der var.
Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#4 brunbjerg 7 år siden

Jeg leder efter det citat om feedback som Nic Pizzolatto kom med, om at folk ikke ved hvad de vil have. Men på engelsk. Hvad sagde han præcist? Jeg kan ikke finde det. Kilden linker bare til informations forside, men heller ikke i selve artiklen, (http://www.information.dk/506430) står det på engelsk.

Kan nogle hjælpe?

Citatet på dansk: "Giv mig feedback på de ting, jeg ikke kan finde ud af. Giv mig ikke feedback, der er baseret på jeres frygtbaserede forudsigelser af, hvad publikum måske vil have eller ikke have. I ved ikke, hvad folk vil have. Publikum ved ikke selv, hvad det vil have."

For mig, som forfatter der tit har producere og directorer og marketing folk i nakken er dette voldsomt interessant! :)

Skriv ny kommentar: