Marvel Studios holder stadig gang i præproduktionen på “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

I sidste uge kom det frem, at Marvel Studios har lukket ned for alle MCU-produktioner – de crew-ansatte er sendt hjem med en fyreseddel i hånden.

Men nu viser det sig, at Marvel Studios alligevel holder gang i én MCU-produktion her under coronakrisen. Der er tale om fortsættelsen til “Doctor Strange”.

Det er Variety, der nu erfarer, at Marvel Studios på ganske vist et behersket niveau stadig forbereder optagelserne til “Doctor Strange 2”, der endnu efter planen går i aktiv produktion til juni.

Det kan der være tungtvejende grunde til. Mere og mere tyder nemlig på, at “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” bliver den centrale film i Phase 4 af MCU.

MCU-serien “WandaVision” leder direkte frem til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, der også hænger sammen med “Loki – også en serie til Disney Plus – der igen hænger sammen med “Thor: Love and Thunder”.

Derfor er det afgørende for Marvel Studios, at “Doctor Strange 2” ikke bliver forsinket – ellers skrider hele køreplanen for MCU.

Således valgte “Doctor Strange”-instruktør Scott Derrickson da også at droppe ud af fortsættelsen tidligere på året med henvisning til tidspresset, hvilket betød, at Sam Raimi er blevet hentet ind som erstatning – produktionen må ikke blive forsinket.

Læs også ‘Marvel-fyringer: Lukker helt ned for MCU‘.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får efter planen premiere d. 7. maj i 2021.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: