Det er nu omtrent to år siden, at “Tron: Legacy” indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

Se også: ”Tron 3″ kan have lange udsigter.

Disney er nemlig for tiden i snak med manuskriptforfatteren Jesse Wigutow om at skrive et nyt udkast til “Tron 3”, efter at David DiGilio tidligere gav manuskriptet et forsøg.

Udover at have samarbejdet med Disney før på op til flere kommende film har Wigutow tidligere også skrevet “Eragon” og arbejdet på den genindspilning af “The Crow”, der aldrig blev til noget.

Joseph Kosinski, som instruerede “Tron: Legacy”, er stadig udset til at stå bag kameraet på “Tron 3”, når filmen engang er klar til at begynde optagelser.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 cunninglinguist 10 år siden

At være manus forfatter til Eragon er ikke noget at prale af. Sjældent har jeg set en god bog blive så maltrakteret.

Hvis en 3´er bliver i samme stil som 2´eren, gerne med Daft Punk igen, så skal jeg i Bio. Legacy var som en 2 timers ultra stylet 3D Daft Punk video. I klovborg var den helt fantastisk.
Gravatar

#2 qel-droma 10 år siden

undefined skrev:
Udover at have samarbejdet med Disney før på op til flere kommende film har Wigutow tidligere også skrevet "Eragon" og arbejdet på den genindspilning af "The Crow", der aldrig blev til noget.


Hmm... sært at han ikke er krediteret for manuskriptet til Eragon på Imdb then. Ikke at jeg ville have den på samvittigheden heller. ;)
I øvrigt dejligt at se at der sket noget for Tron 3 igen, selvom denne Jesse Wigutow ikke umiddelbart lyder som det bedste bud til at redde den historiemæssige fail som Legacy var. So please surprise me, Wigutow... og sørg for at Tron rent faktisk er med som sig selv i denne omgang.
Are you not entertained!?!
Gravatar

#3 PredatorX 10 år siden

Ja tak :) Jeg er ret glad for Tron Legacy, så gerne flere film :D Det er en spændende instruktør ham whatshisface
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: