Cameron Monaghan siger, at ‘Tron: Ares’ vil “Skubbe grænserne for, hvad der kan gøres fra et visuelt perspektiv”.

I et nyt interview åbner Monaghan op om optagelserne til den tredje del af Tron-film-sagaen og antyder den visuelle æstetik, der arbejdes på. “Jeg tror, denne her vil virkelig skubbe grænserne for, hvad der kan gøres, fra et visuelt perspektiv,” sagde han til Collider under Calgary Expo.

“Jeg ville nogle gange endda komme ind på set nogle dage, hvor jeg ikke arbejdede, fordi det set virkelig var fantastisk. En masse af de virkelige sets var ret fænomenale, og jeg elskede også at gå og kigge på dem.”

Monaghan mindedes også at have set den første Tron-film med Jeff Bridges, der oprindeligt blev udgivet i 1982, på et fly, da han var yngre.

“Jeg husker, at jeg så originalen, og jeg troede, den var fra 90’erne eller noget, fordi det var ret fantastisk, hvordan en film fra den æra kunne se så fantastisk ud og udnytte computere på den måde, de gjorde,” sagde Monaghan.

Senere fik han muligheden for at deltage i premieren på filmens efterfølger, ‘Tron: Legacy’, i 2010, som havde Garrett Hedlund og Olivia Wilde i hovedrollerne.

Monaghan spiller med i ‘Tron: Ares’ sammen med Jared Leto, Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro og Gillian Anderson.

Filmen, instrueret af Joachim Rønning, forventes at blive frigivet i biograferne i 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: