Når du skal søge noget på internettet, så siger du sikkert, at du Googler, selv om man også kan søge på Bing og Yahoo. Den position har Netflix nu fået for tv.

Se også: Netflix vil forhindre brugen af VPN- og proxy-servere

Det mener tv-analytiker Claus Bülow Christensen, der er arrangør af den årlige konference Copenhagen Future TV. Han mener, at forbrugerne nu sætter lighedstegn imellem streaming og Netflix:

”De er for tv, hvad Google er for internetsøgning. Det vil på længere sigt få nogle ganske omfattende konsekvenser, både i forhold til de traditionelle tv-stationer og indholdsproducenter og for den måde, tv-markedet fungerer på,” siger Bülow til Politiken.

Det er særligt de unge, der står bag den udvikling. De er ikke vokset op i en verden, hvor man ser tv på bestemte tidspunkter:

”De er vant til at kunne vælge frit efter smag og indfald, og dem får vi ikke til at affinde sig med en virkelighed, hvor man eksempelvis skal se et bestemt program, bare fordi det er en bestemt ugedag og et bestemt tidspunkt.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kisbye 7 år siden

Der findes søgeværktøjer der kan søge efter indhold på alle netflix regioner, Hulu, iTunes, m.fl samtidig. Har brugt moreflicks.com, men har fundet ud af at den ikke altid er helt troværdig.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#2 Nagash 7 år siden

#1 - Har du fundet en anden, som er mere troværdig/bedre? Jeg bruger nemlig også moreficks nu.
Gravatar

#3 arnem 7 år siden

Ja, altså, har vi ikke sagt det de sidste fem år?

Skriv ny kommentar: