Den populære tv-serie “Two and a Half Men” med Charlie Sheen i hovedrollen som den dovne jingle-komponist Charlie har nu fået sikret sin fremtid.

CBS har valgt at forny “Two and a Half Men” for intet mindre end tre sæsoner mere. En så lang fornyelse er sjældent set, men serien har været en af de vigtigste ingredienser for succesen bag CBS’ mandagsprogram sammen med “The Big Bang Theory”, der kører på sin anden sæson og har scoret en fornyelse på to yderligere sæsoner.

Fornyelsen af “Two and a Half Men” bringer serien op på ni sæsoner i alt, som kommer til at køre indtil 2012.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 ducktorwho 13 år siden

O_o
Gravatar

#2 Skeloboy 13 år siden

Det er sgu ok...en af de eneste sjove serier, der er kommet siden Seinfeld...
Gravatar

#3 aeries 13 år siden

Det er, for mig, dagens største nyhed. Jeg elsker denne serie og sidder klistret foran skærmen hver gang der udkommer et nyt afsnit.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#4 icetea 13 år siden

Wooho :D!
Gravatar

#5 ImpulzE 13 år siden

Wee.. :)
"You shoot me in a dream, you'd better wake up and apologize"
Gravatar

#6 Mr. Smith 13 år siden

Great news! Virkelig god underholdning!
Gravatar

#7 Riqon 13 år siden

Ja, det er faktisk én af de sjovere serier, selv om der ikke er meget historie i den. Man er som regel sikret nogle gode grin.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Graversen 13 år siden

God parodi på serien:

[url=

Men ja, jeg har også i et godt stykke tid syntes det var en af de bedste komedie serier, det virker dog til at de er ved at kører død i de samme jokes og handlinger, så for min skyld måtte de godt stoppe nu, inden det går helt død.

For jeg har heldigvis How I Met Your Mother som er min nye favorit komedie serie. Klart et kig værd, men husk at start fra første afsnit.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#9 wimmie 13 år siden

Arrested Development fik 2½ sæson og så får denne serie 9 :/

Folk mangler god humor (imho). Har set et par afstnit af denne og synes slet ikke den var sjov...men er også ved at være træt af dåselatter-sitcoms...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 13 år siden

Jeg synes nu at den er sjov nok; i små doser. Arrested Development var dog hylende morsom. En lidt mere intelligent form for humor. Noget som 30 Rock også prøver på, men ikke når op på det helt samme niveau som i Arrested Development.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: