Efter et rekordår for den populære film- og spil-udlejningstjeneste LOVEFiLM kan selskabet nu fejre, at de har opnået to mio. brugere på verdensplan.

Med mere end 70.000 titler at vælge imellem sikrer LOVEFiLM sig i slutningen af 2011 sin største fremgang siden 2009. Til dette udtaler direktør Simon Calver i en pressemeddelelse, at medlemmerne snart vil kunne se frem til endnu mere indhold.

”Medlemmerne fortæller os, at de elsker LOVEFiLM på grund af den værdi, de valgmuligheder og den innovation vi tilbyder i forbindelse med vores medlemskaber, og som afspejler sig i medlemmernes mulighed for at leje film og TV-underholdning,” udtaler Calver.

LOVEFiLM blev oprettet i 2002 i Storbritannien og har siden da spredt sig til Tyskland og Skandinavien, hvor det Amazon-ejede selskab er den førende online film-udlejningstjeneste.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Jb-film 12 år siden

Der er stor risiko for ridsede og fedtede film - men er afspilleren i orden, så er det sikkert ok for nogle.

Har man selv sine film, så ved man selv, hvordan de er.

Gravatar

#2 Michael Andersen 12 år siden

Nu hvor det ser ud til at der ca. hver måned kommer en nyhed fra lovefilm på filmz, kunne jeg godt tænke mig at der blev tonet rent flag over for filmz-brugerne.

Hvad er filmz' forhold til lovefilm? Jeg kan ikke rigtig se, at I får samme opmærksomhed på deres hjemmeside, så betaler de for det, får I gratis filmleje eller hvordan? :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#3 Slettet Bruger [2096123292] 12 år siden

Tja, det virker nu ikke som så mange brugere, når der er tale om verdensplan. Når der kommer nogle fornuftige steamingtilbud til en lav pris, HD-kvalitet (720p vil være helt fint) og helst noget der kan køre på f.eks. PS3 eller lign. enheder, som NetFlix i USA, så er jeg nok mere frisk på at leje film.
Gravatar

#4 tiany 12 år siden

Michael Andersen (2) skrev:
Nu hvor det ser ud til at der ca. hver måned kommer en nyhed fra lovefilm på filmz, kunne jeg godt tænke mig at der blev tonet rent flag over for filmz-brugerne.

Hvad er filmz' forhold til lovefilm? Jeg kan ikke rigtig se, at I får samme opmærksomhed på deres hjemmeside, så betaler de for det, får I gratis filmleje eller hvordan? :)Jeg har også tænkt på om der var et eller andet forhold der gør, at man reklamere for Lovefilm i nyhederne på filmz
Valar morghulis
Gravatar

#5 kasperfmn 12 år siden

Vi bliver - desværre - ikke betalt for noget. Denne type nyhed ville vi have skrevet, hvad enten vi havde et godt forhold til LOVEFiLM eller ej. Vores forhold til LOVEFiLM er via et samarbejde vedr. brugerundersøgelser, der derved giver Filmz noget gratis eksponering - ikke andet.
Gravatar

#6 BN 12 år siden

Lovefilm.dk udgør for mit vedkommende den bedste mulighed for at se film, jeg går glip af i biografen, hvilket i disse tider desværre er mange (trods en konstant stak gavebilletter kniber det det med tiden og overskudet). Tdc-film, som jeg også benytter, er også rigtig fint (især de gratis "100 film"), men lovefilm's udvalg er større og bredere.

Ridsede dvd-skiver HAR jeg en sjælden gang oplevet, men efter en klage til dem har jeg fået tilsendt en fejlfri kopi.

Jeg synes, lovefilm.dk's koncept med tilsendte film er genialt, og det er betydeligt nemmere end f.eks. at rende i Blockbuster for at leje film.

Og nej, JEG får heller ikke penge for at tale godt om lovefilm. hehe
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 Michael Andersen 12 år siden

#5
Tak for info. Udefra virkede det bare ret reklameagtigt, da det ser ud til at det mest er lovefilm som får opmærksomheden i jeres forhold :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 Jb-film 12 år siden

Der vil altid være en form for reklame i visse indlæg på internettet - det handler vel om at være kritisk?

At Lovefilm.dk kan være problematisk er en ting - noget andet er, at streaming kræver en kvalitet, som ikke alle er i stand til at betale for, hvis det skal betyde noget.

Internettet har sin pris - sammen med alt det andet forbrug.

- Men med den svingende HD-kvalitet, som tv-kanalerne tilbyder os, så handler det om tilvænning, og for nogle vil derfor 720p være nok.

Gravatar

#9 Highland Park 12 år siden

Michael Andersen (7) skrev:
... det ser ud til at det mest er lovefilm som får opmærksomheden i jeres forhold :)
Ja, Filmz får ikke meget love.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 Michael Andersen 12 år siden

Ba-zing!
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: