På torsdag 22. april står valget mellem Oscar-nomineret drama instrueret af danske Lone Scherfig, amerikansk gyser-thriller om indbyggere, der går amok, og dansk fængselsfilm, når denne uges nye, kommende film får premiere.

”R”: Johan Philip Asbæk spiller personen R, der ankommer til Horsens Statsfængsel for at afsone for vold. Hans mål er at holde sig for sig selv og undgå problemer for at komme ud af sin kriminelle løbebane, men det viser sig sværere end som så. Klik her for at se filmen trailer.

”The Crazies”: Timothy Olyphant og Radha Mitchell ses i denne gyser-thriller, hvor idyllen i en lille by i midtvesten med ét ødelægges, da byens indbyggere én efter én begynder at gå amok i en uforklarlig blodrus. Kampen for overlevelse går i gang. Se et stort galleri med billeder fra filmen her.

Ugens biografpremiere – “An Education”: Dette drama af Lone Scherfig blev nomineret til flere Oscars og blev – til manges overraskelse – valgt af Quentin Tarantino som en af hans otte yndlingsfilm i 2009. Filmen foregår i England 1961, hvor den 16-årige Jenny (Carey Mulligan) møder den noget ældre David (Peter Sarsgaard). Han kører sportsvogn, er charmerende og lever et spændende voksenliv, som Jenny i den grad savner. Med det er ikke uden omkostninger at kaste sig i armene på nattelivet, før man er helt indstillet på at se morgendagen i øjnene…

I videoen nedenfor kan du se traileren til “An Education”.

Klik også ind på Filmz på onsdag, hvor du i Filmz TV kan se mere om Lone Scherfigs film.

Hvilken af ugens nye film i biografen vil du helst se? Klik på ‘Kommentarer’ under traileren for at diskutere i forum.

http://dk.clip-1.filmtrailer.com/3120_8379_a_4.flv?log_var=16|4501100032-1|-

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 DJAS 9 år siden

An Education; en fin lille film. Godt skuespil og fine billeder og god stemning. Plottet er når man tænker over det, ret kedeligt :)

Men jeg blev positivt overrasket !

De andre har jeg af gode grunde ikke set.
Gravatar

#2 filmzkim 9 år siden

An Education er nok en af de bedste film i 09 i følge mig:)
Gravatar

#3 filmz-Sichlau 9 år siden

DJAS (1) skrev:
An Education; en fin lille film. Godt skuespil og fine billeder og god stemning. Plottet er når man tænker over det, ret kedeligt :)


Fuldstændig enig. Det er udførrelsen af det og (efter min mening) Peter Sarsgaard's karakter der holder filmen oven vande. Efter min mening er det Scherfigs bedste, omend det siger en del om min holdning til hendes film.
Gravatar

#4 ZiGarren 9 år siden

An Education's charmerende skuespillere hev klart filmens lidt halv-kedelige plot op på et højere niveau :) Men den er uden tvivl værd at se i biografen :)
Jeg gør alting til ingenting og får alting igen. Jeg gør ingenting til alting og får ingenting igen.
Gravatar

#5 DJAS 9 år siden

Jeg ser det som en rigtig fin DVD-film :)

Skriv ny kommentar: