Efter “The Bourne Legacy” ikke formåede at leve op til forventningerne, hverken når det kom til den kritiske eller kommercielle modtagelse, blev der sået tvivl omkring muligheden for, at filmen fik en efterfølger.

Se også: Matt Damon klar på “Bourne 5” sammen med Jeremy Renner.

Universal Pictures kan dog nu mane tvivlen til jorden med bekræftelsen af, at “The Bourne Legacy” ikke bliver det endelige kapitel i Bourne-sagaen – en efterfølger er på vej.

Det er dog endnu uvist, hvad den næste Bourne-film kommer til at omhandle, da hverken en idé, et manuskript, skuespillere eller noget som helst andet endnu er på plads, så om det betyder en direkte efterfølger med Jeremy Renner eller en tilbagevenden til Matt Damon i hovedrollen er ikke til at sige.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 gladiator 10 år siden

Det var da en skam.... Nu forsøger de, sikkert med penge, at forene Damon og Renner....

Bourne Legacy er en af de dårligste film jeg har set de seneste år, af den kaliber hvert fald.. Sjældent været så skuffet!
Gravatar

#2 Richard Burton 10 år siden

Tja bortset fra en fornærmende ringe afslutning, eksekveringsmæssigt, så var jeg ganske tilfreds med Legacy. Har ikke noget imod en 5'er, men "fri mig fra det onde" og skaf en kamerastabilisator til spastikerne på settet.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#3 Ispep 10 år siden

Bourne Legacy var for mit vedkommende endnu en sommerblockbuster der skuffede gevaldigt, da det ikke lykkedes for Gilroy at etablere sin egen historie. Tværtimod bruger han aaaalt for meget krudt på forbindelser til seriens øvrige film, som medvirker til, at filmen aldrig rigtigt kommer op i omdrejninger og finder sin egen natur. Desuden fandt jeg den også oversovset med dialog, der altid skal prøve at efterrationalisere enhver hændelse, fremfor nogle gange blot at komme videre og lade os selv løse regnstykket. Michael Clayton var fremragende. Men Gilroy duer ikke som actioninstruktør. Og nåh ja. Slutningen... juks. Jeg håber at en anden overtager efter at have set Gilroy i aktion, som mildest talt ikke var prangende. Renner var okay, men når slet ikke Damon's standard. Der var så mange problemer med Legacy, at jeg ærligt ikke har et fornuftigt bud på, hvordan de kan komme videre herfra.
Gravatar

#4 Fruit4ever 10 år siden

Har endnu ikk set The Bourne Legacy, men det kan da tyde på at jeg heller ikk skal se den lol...og iøvrigt er der jo oss kun én Bourne = MD ;)
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#5 BN 10 år siden

Lige nu fortryder jeg bestemt ikke, at jeg ikke fik set filmen den dag det ellers var planlagt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 Mark M 10 år siden

EFTER JEG SÅ DEN scene fra filmen regnede jeg med at filmen ikke ville være i stil med De andre og er derfor glad for jeg ikke så den
Gravatar

#7 Ispep 10 år siden

BN (5) skrev:
Lige nu fortryder jeg bestemt ikke, at jeg ikke fik set filmen den dag det ellers var planlagt.


Du kan roligt holde dig fra den. Eller ihvertfald gemme den til dvd/blu ray. De lunkne anmeldelser af filmen er helt spot on. Og jeg havde ellers sat næsen op efter noget stort, men nej. Gilroy har ingen anelse, hvordan man laver en actionfilm.

Skriv ny kommentar: