[Annonce] Dansk gyser-thriller kaldes ‘perfekt til gyserfans’.

Den danske gyser “Uro” får nu premiere hos Blockbuster.

Traileren afslører en klassisk psykologisk thriller i stilen fra Roman Polanskis “Rosemary’s Baby”, hvor vi følger en kvinde, som måske/måske ikke er skør.

Rosalinde Mynster kan opleves i hovedrollen som Robin, der bliver fundet i en skov. Hun har angiveligt været vidne til et mord, og hun har slået morderen ihjel i selvforsvar, siger hun.

Men der er ikke noget lig, intet spor. Og måske er gerningsmanden ikke død og nu efter hende. Robin begynder at tvivle på sin egen fornuft. Måske er hun det næste offer? Nu vil hun finde gerningsmanden, inden han finder hende.

Det danske gyser-site Heaven of Horror skriver om “Uro”, at den er ’Ikke for folk med sarte nerver, men det betyder jo bare, at den er perfekt til gyserfans.'

På rollelisten er desuden Jesper Christensen (“Bænken”) og Maibritt Saerens (“Krøniken”).

“Uro” kan netop nu streames hos Blockbuster.

Uro trailer dansk gyser blockbuster / Filmz.dk


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 christiancph 1 år siden

Jeg vil SÅ gerne se danske gyserfilm få et comeback, men hvis ikke engang traileren kan få folk engageret, så vil de naturligt blive valgt fra til fordel for internationale film.

Kan ikke udelukke, at jeg en dag får den at se, men synes allerede nu at kunne fornemme endimensionelt skuespil - og tydelige klicheer.

Og lad være med at fortælle mig, at "det kan man da ikke allerede afgøre på baggrund af en trailer" for selvfølgelig kan man det :'D Ellers ville der jo aldrig være nogen trailere, der fanger publikum.

Skriv ny kommentar: