“Men in Black 4” får titlen “MIB International”.

Tommy Lee Jones og Will Smith er skiftet ud med Chris Hemsworth og Tessa Thompson i et spinoff til den originale “Men in Black”-trilogi.

Handlingen i “MIB International” flyttes nemlig uden for USA og til England, hvor Liam Neeson spiller chef for London-afdelingen af ‘Men in Black’-organisationen.

Samtidig gentager Emma Thompson sin rolle som Agent O, som hun spillede i “Men in black 3”.

Med hensyn til Tessa Thompson så har flere MCU-fans spekuleret på, om hendes Valkyrie-karakter overlevede “Infinity War” – læs om det her.

“MIB International” får premiere d. 13. juni.

View this post on Instagram

Buds in Black. @chrishemsworth 📷: @cidneyrenee

A post shared by Tessa Thompson (@tessamaethompson) on


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Det er faktisk en interessant måde at gøre det på. Frem for en reboot, som der kommer alt for mange af, så fortsætter man historien et andet sted. Det har faktisk gjort mig lidt mere interesseret.
Gravatar

#2 BlackJesus 8 måneder siden

Det her irritere mig. Ligesom bad boys og andre franchise, så er den denne franchise kun noget specielt pga. de 2 normale hovedpersoner. Det er jo heller ikke fordi der er gået lang tid siden MIB 3.

For mig virker det som at det skal være lidt politisk korrekt. Det skal være en mand og en kvinde. Den ene skal self. også være sort. Også synd at så kendt en skuespiller som Chris Hemsworth skal lave sådan en remake.
Gravatar

#3 Mejse 8 måneder siden

#2 det er jo lige netop ikke et remake, og man kan altså ikke bare kalde alt med en sort og en kvinde politisk korrekt, hun har jo netop haft stor succes med action film og hemsworth før :)
Gravatar

#4 Ryder666 8 måneder siden

Tvivler på at Thompson og Hemsworth, er autoritære nok til aat kunne bære rollerne, og virke troværdige. Men nu må jeg vente og se om jeg bliver overbevist.
Gravatar

#5 BlackJesus 8 måneder siden

nej ikke en direkte remake, men præcis det samme bare forklædt i nye skuespiller og nyt land det forgår i.
Gravatar

#6 Mejse 8 måneder siden

#5 på ingen måde det samme :) med et spinoff er det en udvidelse af universet med alt der er sket i de andre film som noget der er sket, og alt den slags, ja der er nyt land og nye skuespillere, og man kan mene om valget af dem hvad man vil, men nej det er hverken et direkte eller indirekte remake.

desuden kan du da ikke konstatere det er præcis det samme, uden at have set den.
Gravatar

#7 BlackJesus 8 måneder siden

Mejse du ved hvad jeg mener. MIB i storbritaanien. Igen med 2 agenter.
Forventer du de laver noget helt andet end at jagte aliens? måske er det en kærligshedsfilm mellem agenter? Stop nu!

I dette tilfælde ser spin-offet ikke langt fra remake. Det kan godt være jeg ikke bruger de rette udtyk, men du forstår hvad jeg mener. Det er jo ikke deres kreativitet der gør de laver denne spin-off, nej nærmere deres manglende kretivitet der gør det.
Gravatar

#8 Mejse 8 måneder siden

#7 forventer ikke de laver noget andet og det vil jeg da heller ikke have :)

tja at der er en manglende kreativitet når man laver et re-make og i mange tilfælde et spin-off kan vi sagtens blive enige om, men nu handlede det jo bare om forskellen på de to og den er markant :)

når det kommer til den slags ville jeg med succesfulde gode film, der stadig holder idag altid hellere have spin-offs da det kan udvide et velkendt univers...et remake nulstiller universet og prøver at give en anden version af det, og det er virkelig kun godt hvis filmen enten har en god ide med dårlig udførsel, eller hvis den ikke helt har bevaret sin klasse med årerne, her finder jeg IT som et glimrende eksempel :)

Skriv ny kommentar: