Opfølgeren til den legendariske jagerflyfilm fra 80’erne med Tom Cruise og Val Kilmer i de centrale roller kommer tættere på. Nu er Val Kilmer blevet tilbudt at gentage sin rolle som piloten Iceman i “Top Gun 2”.

Se også: Tom Cruise vender tilbage som Maverick i “Top Gun 2″

Val Kilmer meldte selv ud om rollen på sin Facebook-profil, men skabte samtidig en del forvirring:

”Jeg er lige blevet tilbudt en rolle i ‪’Top Gun 2′. Det er ikke ofte, man siger ja uden at læse manuskriptet. Det er med Gene Hackman. Ja. Instruktøren er ‬Francis Coppola… Ja!” skriver Kilmer.

Beskeden kan umiddelbart forstås, som om Gene Hackman også er med i “Top Gun 2”, og at ingen ringere end Francis Ford Coppola skal instruere. Men nej. De er blot eksempler på lignende tilbud, som Val Kilmer ville takke ja til, forklarer han:

”De er ikke involveret i denne produktion. De er eksempler på, hvad en skuespiller siger ja til – ligesom Jerry Bruckheimer og Tom Cruise!!! Vi vil alle savne Tony Scott, en af de venligste gentlemen, jeg nogensinde har mødt i filmbranchen, men lad os nu sætte gang i nogle jetfly igen!!!” skriver Kilmer, der altså også lige sender en venlig tanke mod den afdøde “Top Gun”-instruktør, Tony Scott.

“Top Gun 2” kommer til at udforske nymoderne dronekrigsteknologi samt jagerpiloterne som en uddøende race. Efter planen bliver “Top Gun 2” produceret i 3D-IMAX.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 cain 8 år siden

wow den nyhed har i da fucked totalt op. Det er ikke tilbud Kilmer har fået, men derimod teoretiske eksempler på hvad en skuespiller automatisk siger ja til. Fucking hell manden har jo selv forklaret det. (angående Coppola og Hackman)
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Val Kilmer created a commotion online Tuesday with a Facebook post declaring that he would reprise his role of Iceman in Top Gun 2. "Let's fire up some fighter jets again
Det vil jeg nu tage som et ja til rollen :)
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 Du har ret, vi retter. Han har aldrig arbejdet sammen med Hackman, men han har dog spillet med i Coppolas rædsomme 3D-film, 'Twixt'.

#2 Jep, men han har siden (måske rådet af sin agent) været ude at sige, at han ikke har sagt ja til noget endnu, men blot blev begejstret ved tanken.
Gravatar

#4 Geekalot 8 år siden

Ja kan jeg godt se nu også, Imdb siger hvert fald det samme som i gør :)
Gravatar

#5 Kaversmed 8 år siden

#3 Twixt er nok noget nært det ringeste, jeg nogensinde har set. Hold da kæft! xD
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#5 Ret vildt at tænke på, at det er samme mand, der har lavet 'Dommedag nu' og 'Godfather'-trilogien...
Gravatar

#7 Kaversmed 8 år siden

#6 Enig, det giver absolut ingen mening.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Roxtaf 8 år siden

Righto, jeg troede Kilmer var syg med noget tumor i halsen eller noget i den stil. Jeg er nok ikke helt up to date hehe

Skriv ny kommentar: