Man kan beskylde ”Game of Thrones” for mange ting, men at være decideret komisk er ikke en af dem. Nu giver folkene bag HBOs populære fantasyserie dog alligevel sine fans lidt at grine af.

Se også: ”Game of Thrones-forfatter advarer om blodig 5. sæson

I en ny video kan man opleve de ellers så alvorlige karakterer træde ud af deres roller og trække på smilebåndet, når replikkerne fejler eller settet driller.

HBO har lanceret videoen som promovering af den nært forestående 5. sæson, der får premiere den 13. april på HBO Nordic.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gasivodo 6 år siden

Filmz or Seriez?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 arnem 6 år siden

#1

Det er en meget god kommentar synes jeg. Den måde du bruger sarkasme på er meget skarp og rammende.

Det er måske ikke alle der er med her, så jeg vil gerne lige forklare Gasivodos genialitet. Det som Gasivodo gør, er at han kommenterer på at denne hjemmeside jo hedder filmz, og man derfor sandsynligvis må forventesiden udelukkende leverer nyheder og artikler om film. Men det her er jo en nyhed om en tv-serie. Så Gasivodo udskifter ordet "film" i hjemmesidens titel med "serie" og putter så det karakteristiske z bag på.

På den måde kommer vi alle sammen til at grine og more os over Gasivodos skarpe iagtagelse, samtidigt med at redaktionen på filmz lige får et lille wake-up call. Hallo! Det handler om film det her. Det er godt at vi har folk som Gasivodo til at udstille filmz.dks hykleri.

Jeg har faktisk hørt at The Daily Show søger en ny vært, og jeg tror Gasivodo ville være ideal.

Det er altså sjældent man ser så skarpe og morsomme kommentarer her på siden. Det er relevant og det er sagligt. Pisse godt Gasi, pisse godt.

Skriv ny kommentar: