I forbindelse med markedsføringen på “Batman Begins” har Warner Bros. produceret en række bannere til en verdensomspændende reklame for den forestående film.

Bannerne viser det velkendte flagermusetema overført til forskellige seværdigheder rundt omkring i verden, som f.eks. Eiffeltårnet og den kinesiske mur. Tidligere har et banner også vist flagermusens indtog i Sydney.

“Batman Begins”, som er instrueret af Christopher Nolan, udforsker den kappeklædte korsfarers oprindelse og på rollelisten finder man bl.a. Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson og Morgan Freeman.

Filmen rammer de amerikanske biografer og IMAX allerede 15. juni, mens vi herhjemme må vente til 22. juli med at se det seneste eventyr om den maskerede hævner fra Gotham City.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Vestas 17 år siden

#9: Fordi du tror det er Brian Mikkelsen, der bestemmer datoerne for biografpremierer i Danmark, eller hvad?
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#12 Skringer 17 år siden

#11: nej, fordi jeg ved at Brian Mikkelsen bestemte (efter indtagelse af en fin fin middag betalt af Nordisk Film) at vi blandt andet kun skal sælge europæiske region 2 dvd film, pga at de danske biografer skal have en mulighed for at sælge biletter til biograf FØR en dvd udgivelse. Og det betyder at vi her i Danmark er omkring 2+ måneder bagud med ALLE film. Både i biografen OG på dvd!
Gravatar

#13 lagoni 17 år siden

"2+ måneder bagud med ALLE film"

Det er off-topic, jeg ved det, men opdagede lige at American Splendor først får premiere herhjemme på næste fredag. Det er så kun 2½ år efter den først fik premiere...
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: