DC Films kører en aktiv og offensiv kampagne for deres skurkefilm “Suicide Squad”, der får premiere om et par uger. Hele filmen har fået trailers som et hold, men nu får hver karakter også en egen trailer. Nu er turen kommet til Jokeren.

Se også: ”Suicide Squad” ser Batman igennem skurkenes øjne

Det er Jared Leto, der skal løfte den tunge arv fra tidligere Jokers som Jack Nicholson og ikke mindst den afdøde Oscar-vinder for rollen, Heath Ledger.

I de øvrige roller er der navne som Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smith som Deadshot, Jai Courtney som Captain Boomerang samt Adewale Akinnuoye-Agbaje som Killer Croc, imens Viola Davis er Amanda Waller.

“Suicide Squad” får premiere d. 11. august.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 mandalorian 6 år siden

Det er jo rent Wayne's World soundtrack haha
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#2 Jack Slater 6 år siden

Det er nok nu at jeg stopper med at se trailers, gider ikke se hele filmen på forhånd som med BvS
Gravatar

#3 Star Trek fever 6 år siden

Hold da fast. Den Joker appellerer overhovedet ikke til mig..
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Sir_cumalot 6 år siden

#3 Samme her. Følte ingenting.
Gravatar

#5 Naggzu 6 år siden

Jeg er til åbenbart en af de få, men F*** jeg syntes at den version af the "the joker" ser godt ud, tror mange har svært ved at se bor fra Heath L. version af ham, og ja den er sgu svær at toppe. Men det behøver Leto så heller ikke at gøre, han skal bare gøre denne joker til sin egen, jeg tror at han vil minde meget mere om den vi ser fra tegneserierne, eventuelt som The killing joke, og det er jo ikke en dårlig ting, jeg er helt klar på at give den en chance.

Skriv ny kommentar: