Sidste uge var der rygter om, at Viggo Mortensen og Joel Edgerton begge var i tale til at spille Doctor Strange i “Thor: The Dark World”, hvorefter karakteren ville få sin egen film.

Se også: Skal Viggo Mortensen spille Dr. Strange i “Thor: The Dark World”?

Marvels Victoria Alonso kan dog nu komme ud og benægte rygterne omkring Mortensen – der har ingen snak været mellem Marvel og skuespilleren, som, Alonso stadig troede, havde indstillet karrieren.

Alonso nævner dog samtidig, at Marvel mere end gerne ville samarbejde med Mortensen, hvis de fik chancen i fremtiden, da de har forsøgt at få noget i hus i årevis.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 BN 10 år siden

Foeller (9) skrev:
BN (7) skrev:
Det undrer mig lidt (læs: meget), eftersom Aragorn-rollen jo netop har fået millioner af filminteresserede til at lægge mærke til hans andre film og hans andre roller. Aragorn-rollen betød, at han kunne få flere HOVEDroller, fordi folk siden Lord of the Rings har ment, at han var en skuespiller, der kunne bære en film.

Hvor og hvornår har han udtalt dét?


http://www.contactmusic.com/news-article/viggo-thr...


Nå, er det bare noget han sagde for 8 år siden?! Det tror jeg ikke, man skal gå så meget op i. Jeg mindes også, at han for ganske få år siden var ved at tale om helt at droppe filmkarrieren, men dette var jo tydeligvis ikke andet end snak.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#12 the_paki_don 10 år siden

Men BN, det jeg mener med hans udtalelser (sjovt at vi skal hoere MIN mening om hans udtalelser, mens Viggos egne tanker forbliver uforsvarede af manden selv :b) er, at nu hvor han har faaet sin popularitet og kan huske tilbage til den tid, hvor han konstant skulle vaere i rampelyset pga. Ringenes Herre, som han blev saa gevaldig traet af, saa ville det ikke give mening, at han valgte en anden (potentielt) stor franchise, hvor han kan komme til at opleve det samme igen.

Nu har han ikke brug for saadan nogle store blockbusters, fordi han laver de projekter, som han nu selv gerne vil. Der vil nok vaere et tidspunkt, hvor han nok skal traekke i et eller andet stramtsiddende eller kuloert for at blive ultra populaer igen for, at han saa igen kan lave de projekter, han gerne vil, men for nu er det ikke noedvendigt.

Skriv ny kommentar: