Vi står over for en ny episk vikingefortælling med den kommende “Vikings”-opfølger, “Vikings: Valhalla”, der netop har fået sin nyeste trailer.

Det er efterhånden lidt over et år siden, vi sagde farvel til vikingefortællingen, der startede med Ragnar Lothbrok i Sæson 1 tilbage i 2013 og sluttede med hans sønner og hans første kone, Lagertha, i Sæson 6.

Nu vender vi snart tilbage til den voldelige vikingeverden i “Vikings: Valhalla”, der foregår hundrede år efter den første series slutning.

Den nye serie fortæller historien om udforskeren Leif Eriksson, hans enerådige søster Freydis Eriksdotter og ikke mindst den ambitiøse nordiske prins Harald Sigurdsson. De tre legendariske nordiske krigeres kamp for hæder og overlevelse tager dem på en rejse på tværs af have og slagmarker i en tid præget af den stadig blodige kamp mellem vikingerne og englænderne, imens religiøse konflikter vokser i vikingernes bagland.

“Die Hard”-forfatter Jeb Stuart står bag “Valhalla” sammen med Michael Hirst, der også skabte den originale “Vikings”-serie.

Den kommende serie har ligesom originalen masser af nordisk islæt – blandt andre de svenske Frida Gustavsson og Joakim Nätterqvist samt den islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson. Caroline Henderson og Asbjørn Krogh udgør indtil videre seriens danske stjerner.

Læs også: “‘Arcane’ får en Sæson 2 på Netflix”

Danske Niels Arden Oplev, der blandt andet har instrueret den svenske “Mænd der hader kvinder”, står bag seriens første episode.

“Vikings: Valhalla” får premiere på Netflix den 25. februarVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: