Snart kan det være, du kan trække din Nimbus 2000 ud af skabet og flyve med endnu engang til Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab. Spekulationerne er store; og forventninger høje.

Lige nu er der store forhandlinger i gang hos Warner Bros. Discovery. Selskabet er i gang med at planlægge en “Harry Potter”-serie, som genopliver de originale fortællinger om livet på Hogwarts. Ifølge Variety, baseres materialet på den originale bogserie, hvor hver af bøgerne omdannes til en sæson af serien. Om hovedpersonerne Harry, Hermione og Ron vender tilbage, er usikkert. Sandsynligvis kan man antage, at begivenhederne uden om vores sædvanlige helte kommer til at fylde mere.

Selskabet forhandler lige nu med forfatteren J.K. Rowling, som kommer til at være kreativt involveret i projektet, men hun kommer ikke til at være showrunner eller serieskaber. Dog er der endnu ikke nogen bekræftelse på, hvad Rowling mener om projektet.

Warner Bros. Discovery har længe været interesseret i en “Harry Potter”-serie; allerede fra 2021 var selskabet i gang med at se nærmere på mulighederne. Hvis det lykkes Warner Bros. at fortsætte og afslutte forhandlingerne, kan vi forvente flere års indhold, der drager seeren mod de eventyr, der var grundlaget for den allestedsværende franchise, som vi kender i dag.Vis kommentarer (3)

#1 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#2 Skak2000 1 år siden

Virker som en fornuftigt ide, at lave en serie baseret på bøgerne.
Der er rigeligt materiale og giver god mulighed for at udbygge universet.
Plus det giver J.K. Rowling mulighed for at tilføje ting.
Gravatar

#3 The_Corrector 1 år siden

Gammel nyhed, har været kendt i flere måneder i Harry Potter fandommen.
Utroligt de danske medier er så langsomme, at de først opdager det nu LOL

Skriv ny kommentar: