Alle næste års biograftitler fra Warner Bros. får amerikansk simultanpremiere – både i biograf og på HBO Max.

Streamingkrigen bliver nu for alvor optrappet. WarnerMedias HBO Max halter efter Netflix og Disney Plus – nu kommer modsvaret.

For alle de 17 titler, som Warner Bros. har planlagt til en biografpremiere i 2021, vil simultant få premiere direkte på HBO Max gratis for streamingtjenestens abonnenter i USA.

Og der er ikke tale om små titler, men derimod storfilm som “The Matrix 4”, “Dune”, “The Suicide Squad”, “Godzilla vs. Kong”, “Mortal Kombat”, “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, “Space Jam: A New Legacy”, “The Little Things”, “Judas and the Black Messiah”, “Tom & Jerry”, “Those Who Wish Me Dead”, “In the Heights”, “Reminiscence”, “Malignant”, “The Many Saints of Newark”, “King Richard” og “Cry Macho”.

Dermed bliver “Wonder Woman 1984” ikke en enlig svale, når DC-titlen den 25. december får nordamerikansk simultanpremiere i biograferne og direkte på HBO Max.

Til fælles for 2021-filmene og “Wonder Woman 1984” er dog, at efter 31 dage på HBO Max så forsvinder titlerne igen fra tjenesten, hvorefter biograferne kan vise dem eksklusivt frem mod en PVOD-premiere.

Læs også ‘“Wonder Woman 1984” forsvinder igen fra HBO Max – her er aftalen‘.

WarnerMedia meddeler, at årsagen til beslutningen om simultanpremiere skyldes, at man ikke tror på, at de amerikanske biografer vil komme op i fulde omdrejninger igen i løbet af 2021.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 steadi07 1 år siden

Geekalot (10) skrev:
Anden halvdel af 2021 bliver nordic til hbo max. Så mon ikke man skal til at investere i en tjeneste mere :)


Indtil HBO i Danmark har bekræftet, at film-aftalen også gælder for Danmark, så tror jeg ikke på det :)
Gravatar

#12 Wolff 1 år siden

Wonder Woman bliver sendt i 4K HDR, Dolby Vision og med Dolby Atmos lyd. Så mon ikke de andre film får samme behandling :)
Gravatar

#13 GoyleFromTheFitnessClub 1 år siden

HighFlyer15 (9) skrev:
GoyleFromTheFitnessClub (2) skrev:
Biografernes død

Vil til enhver tid altid gå ind og se fremtidige store film som skal ses på et stort lærred med god lyd i biffen, også selv hvis den findes på streaming service.
Film som er mindre værdige og ikke rigtig er af super interesse kan så altid ses på den lille skærm. Men alt hvad der kræves af Warner er at de siger "nope, nu er det tilbage til biffen med alle film" og så er biograferne tilbage.
Der er intet som "dør" her.

Dog er det langt fra vores kærlighed til biograferne der repræsentere majoriteten. Mange vil hellere bare spare pengene, hvis de alligevel bare kan se den gennem deres streamingtjenester. Hvis der er større forretning i streaming, så dør biograferne. Dog håber aldrig det sker, for det vil være en skandale
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#14 Edward Teach 11 måneder siden

En god nyhed. Har altid været mod monopolet som nordisk film næsten har herhjemme. Var så meget med på ideen om abonnement til biografen (som supplement til almindelig adgang via enkelt køb).

Jeg går så lidt i biffen. Prisen for hvad man får, er efterhånden helt ude i hampen. Hertil kommer at man ikke kan købe billigt drikke/slik/popcorn - eller medbringe eget. Det bestemmer de selvfølgelig selv, men ligesom med forlystelsesparker, så støtter jeg kun dem, hvor man kan medbringe eget mad (som alternativ). Har aldrig selv haft mad med/grillet. Har altid spist i parkerne.. men bare det at muligheden ikke er forbudt, for at de kan tvinge mig/andre til at benytte deres madboder (og dermed selv bestemme priserne) har for mig været en dealbreaker for at købe sæsonkort/adgang de steder.
Gravatar

#15 Ronnie Barnhardt 11 måneder siden

Måske skal biograferne også til at omtænke deres virke og fokusere på sin helt store styrke, som leverandør af helhedsoplevelsen med både billede og lyd i stort format? Premierer og aktuelle film kan stadig være en del af pakken, men de burde vise et langt større udvalg af film generelt. Der er uendeligt mange at vælge i mellem fra de sidste 100 år. Ved godt, at nogle gør det allerede, men min tanke er, at alle skal gøre det. Hvis der skal lidt penge i kassen, så er det bare - med danske briller - at fyre 'den eneste ene' eller andet letbenet hit-romantik, så er der pakket fredag aften - især i provinsen, hvor det er endu sværere at få folk ind i salen. Overskuddet fra sådanne visninger kan så bruges til også at severe fx. stalker til de hardcore filmnørder. Bare som eksempel på to poler, som kan trives i den samme forretning. Ved ikke om det bliver for besværligt med rettigheder? Ellers kan jeg ikke se nogen forhindring for at gøre det.
Gravatar

#16 Hr hording 11 måneder siden

det er sku da for lækkert .......så er alt på piratebay dagen efter premiere i usa .....så behøvere man ikke spilde en masse penge på bio ture ........jeres egen skyld ........lav en side hvor alle film og tv serier er samme sted for max 500 om måneden og frem for alt uden så meget som en reklame ...,.og hvis et afsnit har premiere kl 22 mandag aften så er det til fribenyttelse tirsdag morgen kl 06 dansk tid
“Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.”
Gravatar

#17 BlackJesus 11 måneder siden

Nu har man forlængst offentliggjort at HBO Nordic blvier til HBO MAX engang i fremtiden. Og mon ikke at det kun er lande som USA, som får lov at se dem på deres tjenester. Danmark som har biografer åbent, får ikke denne særbehandling.

Mega smart at de fjerne filmene igen efter en måned. Det kan de få mange engangs forbrugere ud af og derved se en mere direkte indtjening på filmen.

Problemet med stream er jo bare det at 100 mennesker kan se filmen på et streaming abonnenment. De burde lægge en maks antal visninger af Wonder Woman.

Skriv ny kommentar: