Konkurrencen øges på streaming-markedet: WarnerMedia åbner ny, stor tjeneste i 2019.

Netflix, HBO, Viaplay og Amazon er der allerede. YouTube er så småt begyndt, og Apple og Disney er på vej. Nu får streaming-kunderne endnu en tjeneste at tage stilling til.

Chefen hos WarnerMedia, John Stankey, afslører således nu, at Warner i slutningen af 2019 lancerer en ny streaming-tjeneste, skriver Variety.

Time Warner står allerede bag HBO, FilmStruck og den nyetablerede DC Universe.

Men den nye tjeneste bliver en større, samlende tjeneste med indhold fra HBO samt kataloget fra Warner Bros., der blandt andet råder over DC Films og Harry Potter-universet.

Således forventes det, at ligesom planen er hos Disney, at i fremtiden vil Warners indhold eksklusivt kun kunne streames hos den nye tjeneste og vil altså ikke blive udbudt til eksempelvis Netflix.

Derfor kan de internationale Netflix-rettigheder til DC Universe også vise sig at blive på en kort aftale – læs om det her.


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

Streaming tjenester er udmærket specielt hvis de kan fjerne regionerne, så alle serier har premiere samtidig verden over.
Men men for mange streaming tjenester kan også I DEN GRAD øge ulovlig streaming og downloading, da det simpelthen bliver for dyrt og ha abonnement på dem alle sammen.
Okay jeg vil genre se serierne A til N, men hver af disse serier bliver kun vidst på deres egen streaming tjeneste.
Samtidig hvis hver streaming tjeneste koster en 50 til 100 kr per måned kan det lige pludselig gå hen og blive MEGET dyrt og abonnere på dem alle sammen.

Så de fleste vælger nok en til 2 streaming tjenester måske 3 hvis de er mere velhavende og resten ser de gennem diverse ulovlige streaming tjenester.
Gravatar

#2 Justin 2 år siden

Det lyder da spændende, så må vi se om den har bedre indhold end Viaplay, og måske Disney
Gravatar

#3 Bachone 2 år siden

Så er det jo godt med streaming tjenester at der ikke er binding på, så kan man flexe lidt imellem de store.
Gravatar

#4 cookiedude1991 2 år siden

Ser ikke det store problem i flere tjenester, det jeg tit gør er at når en serie jeg gerne vil se kommer på en tjeneste, så abbonerer jeg på tjenesten indtil jeg har set serien og hvad der ellers lige er interessant, og så deler jeg også en del tjenester med venner da flere kan være på samtidig, det er stadig billigere, og langt bedre kvalitet end båndtv, eneste jeg mangler er tlc (kæresten er vild med stort set alt de sender)
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

Både kvalitet og varieret indhold.

WB vs Disney : 1-0.

Ved nærmere eftertanke 1-1, da Disney har Star Wars.

Men jeg kunne da godt forestille at jeg skifter mit løbende abonnement hos Netflix ud med et løbende abonnement hos WB.

Disney vil nok kun være et on/off abonnement.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

også værd lige at huske på at ligesom disney ikke får de gamle star wars film før om en del år, vil meget af deres matriale også være "udlejet" til andre streaming selskaber, i en del år, men det løser sig måske da de ikke kommer til dk lige med det samme alligevel :)
Gravatar

#7 OliverDK 2 år siden

Film studierne har efter min mening mistet realitetsansen.

Jeg tror de har en forventning om at kundernes abonnerer på deres tjenester måned efter måned som med Netflix, Hbo, osv. Men når markedet mættes og tjenesterne spreder indholdet tyndt på flere tjenester så bliver det nok mere sandsynligt, at kunderne åbner/lukker abonnementer efter forgodtbefindende. Alternativt, at kunderne finder sammen i grupper og deler logins/passwords endnu mere end i dag eller endnu værre piratkopering vender tilbage sin storhedstid. Med andre ord jeg tror ikke på den forventede indkomst kommer til at stå mål med den reelle indkomst.

Derudover er det altså ikke bare lige at drive den slags tjenester. Det er langt fra deres normale forretningsområde og kræver know-how, højtuddannede medarbejdere, serverparks verden over, anden type marketing end de normalt beskæftiger sig med, app/web udvikling, indgåelse af samarbejde med hardwareproducenter, osv.

Alsammen igen noget der ikke falder inden for deres normale forretningsområde og derfor ikke noget de ikke besidder internt. De kan naturligvis købe sig til det ude i byen, men det koster altså og den eneste måde at hente det hjem er ved kunderne, hvilket igen befordrer at de nok ikke forbliver ved tjenester ret længe af gangen da det garanteret kun er et fåtal der holder mere end 1-3 abonnementer af gangen.

Det her ender som ris til egen bagende på den lange bane som jeg ser og lur mig om det ikke kommer til at give økonomisk hovedpine for mange af disse tjenester når hvedebrødsdagene er ovre.

Misforstå mig ikke, jeg er ikke i mod flere konkurrende streamingtjenester, men jeg savner altså en smule sund fornuft og tanker om konsolidering studierne imellem på dette område.
Gravatar

#8 Gridlock 2 år siden

#6 HBO her i Danmark har Star wars filmene men så vidt jeg husker forsvinder de fra tjenesten her til den 12 og netflix har dem heller ikke så det kan være at Disney trækker stikket til deres materiale lidt tidligere end forventet.

#7 Enig konkurrence er fint men jo flere streaming tjenester der er, jo mere kvantitet frem for kvalitet bliver der.
Jo det kan godt være Streaming tjeneste nummer 47, har den der nye fede sci-fi eller fantasy serie, men hvis det er ALT hvad de har og der ikke er noget andet og komme efter og det samme gør sig gældende med nærmest alle af de andre streaming tjenester.
Vil resultatet som du rigtig nok siger nok bare bliver en masse delt passwords, piratkopiering eller ulovlig streaming.
Fordi de fleste kun har råd til og betale for en eller 2 måske 3 tjenester og så downloader de ellers resten på nettet.

Kan faktisk huske jeg læste noget ligne for et par år siden i en artikel på torrentfreak, hvor en undersøgelse vidste at mange amerikanske unge ville abonnere på Netflix.
Hvis den serie de gerne ville se så ikke var på Netflix, ville de downloade den istedet for.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 det har ikke noget at gøre med at trække stikket, men hvornår man kan få sine rettigheder tilbage, i USA har de ikke de gamle star wars film før 2023, hvor rettighederne er i resten af verden er jo umuligt at sige, de er jo ikke bare et sted :)

bare se en tjeneste som DCs nye, den har jo mere eller mindre meldt ud den ikke kommer til dk de næste par år, ved at sælge rettigheder til netflix, som de ikke bare på magisk vis kan få tilbage når de vil, de skal enten købes tilbage eller udløbe.
Gravatar

#10 Justin 2 år siden

#8
Jeg tror af Disney undlader af forlænge aftaler, for af give deres egen tjeneste så meget som muligt indhold
så om viaplay bliver skiftet ud for WB eller Disney må fremtiden jo vise,

Skriv ny kommentar: