I den forgangne weekend viste det sig, at amerikanerne bare var vilde med den stjernebesatte “Han er bare ikke vild med dig”. Dog var det mest de amerikanske kvinder, der var vilde med filmen, da hele 80 procent af publikummerne var hunkøn.

“Coraline og den hemmelige dør” klarede sig også flot i sin premiereweekend, da den fik det højeste gennemsnit pr. biograf blandt filmene i top 10, samtidig med at den tog rekorden for den bedste premiereomsætning for en stop-motion film i USA.

“Pink Panther 2” klarede sig mindre godt med en skuffende omsætning på $11,5 mio., hvilket betød en åbningsweekend på fjerdepladsen for dens vedkommende.

“Taken” fortsatte dog den positive stime fra sidste uge og mistede kun 17 procent af sit publikum, hvilket er imponerende for en bredt distribueret film. Filmens totale omsætning er oppe over $53 mio., og filmen ligner et sikkert hit.

Et andet hit er komedien “Mall Cop”, der indtil nu er den bedst omsættende film i 2009 med en omsætning på $96,9 mio. efterfulgt af “Bride Wars” og “Hundehotellet” med henholdsvis $56 og $55 mio.

“Fanboys” fik også sin længe udsatte begrænsede premiere, og der formåede den at omsætte for $171.533 fra 44 biografer, hvilket giver den et anstændigt gennemsnit på næsten $3.900 pr. biograf.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: