Den forgangne weekend var travl for folkene i de amerikanske billetluger. Weekenden, der i USA er Martin Luther King-weekend, var den Martin Luther King-weekend med den største samlede omsætning nogensinde. Samtidig er weekenden i top 10 over tidernes bedste weekendomsætninger samlet set.

Den imponerende weekend havde noget så usædvanligt som en top 4, der alle omsatte for over $20 mio., mens placeringerne derefter stadig havde store omsætningstal.

Weekenden blev vundet af en uforudset kandidat, “Mall Cop” med Kevin James i titelrollen. Filmen overtog førstepladsen fra “Gran Torino” med Clint Eastwood i hovedrollen, der dog stadig indfandt sig på andenpladsen med et minimalt omsætningsfald.

Weekenden var udset til at tilhøre gyseren “My Bloody Valentine 3D”, der dog endte på tredjepladsen med over $21 mio. i omsætning. “Notorious” og “Hundehotellet” nappede de sidste pladser på top 5.

Med alle de nye film blev “Benjamin Buttons forunderlige liv” skubbet ud af top 10, men dette kan muligvis ændre sig, når Oscar-nomineringerne offentliggøres på torsdag.

I næste weekend er der premiere på “Inkheart” og “Underworld 3”. I håb om at torsdagen bringer Oscar-nomineringer, bliver distributionen endvidere udvidet på filmene “Revolutionary Road”, “Frost/Nixon” og “Slumdog Millionaire”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: