Det ser ud til, at “Avengers: Age of Ultron” kan få sig et lillebrorkompleks til sin ældre storebror, “The Avengers” fra 2012. “Age of Ultron” har ellers fået en fantastisk åbning i USA, men storebror kan den ikke slå.

Se også: Ny undersøgelse: Dyre billetpriser holder publikum væk fra biografen

Det er The Wrap, der kan fortælle, at “Avengers: Age of Ultron” er åbnet med utrolige 187,7 millioner dollars i sin åbningsweekend i Nordamerika. Det er den næstbedste åbning nogensinde, men altså ikke nok til at nå “The Avengers”, der åbnede med 207,4 millioner dollars.

Dermed følger publikum anmelderne, der bredt set ikke har været lige så begejstret for “Age of Ultron”, som de var for den første film.

Det er en tredje Marvel-film, der sidder på tredjepladsen over bedste åbninger, nemlig “Iron Man 3”, der præsterede 174,1 millioner dollars.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Jach 9 år siden

Filmz skrev:
Det er den anden bedste åbning nogensinde, men altså ikke nok til at nå "The Avengers", der åbnede med 207,4 millioner dollars.

Er det ikke modsigende det der? Hvordan kan den være den bedste åbning nogensinde hvis den ikke kan nå åbningen af den første??
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Geekalot 9 år siden

Ved ikke om jeg læser forkert, men prøv lige at læs teksten igen #1 :)
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#1 Nu skulle den være helt præcis :-)
Gravatar

#4 SublimeKen 9 år siden

#1

I dit quote står der altså "anden" bedste åbning nogensinde ;)

On topic: Nu har den skuffende åbning dog også noget at gøre med at det næststørste amerikanske sports event (efter super bowl) i år, fandt sted om lørdagen. Torsdag og Fredags åbning slog vist den første Avengers, det var om lørdagen at den ikke solgte så meget fordi folk havde travlt med at skulle se en boksekamp i USA.

Om den vil slå The Avengers efterfølgende, med så mange folk skuffede over fortsættelsen er så en anden sag.
Gravatar

#5 coftkohl 9 år siden

Men åbnede Avengers ikke også en Torsdag, hvor Ultron "først" åbnede Fredag ?
Gravatar

#6 monzoon 9 år siden

okay... jeg ved godt at hyped over superhelte samlet på lærredet ikke var det samme som den første. men var faktisk godt tilfreds med filmen. den skal da i hvert fald hjem i samlingen....
to infinity and beyond!

Skriv ny kommentar: