Sci Fi Wire havde for nyligt et interview med Joss Whedon, der i denne måned har premiere på sin første spillefilm, “Serenity”, og snakkede i den forbindelse om sit næste projekt, “Wonder Woman”, og hvad man kan forvente at se i filmatiseringen af DC-heltinden.

I interviewet fortæller Whedon: ”Det der er spændende er, ‘Batman Begins’ gjorde et rigtig godt arbejde med at forklare nøjagtig hvorfor han var en flagermus og hvorfor han havde de ting på sit kostume som han har. Det er fornøjelsen ved at lave en oprindelseshistorie om Wonder Woman. Hvorfor har hun de armbånd? Hvorfor bruger hun en lasso? Hvor kommer alt det udstyr fra? Og jeg har svaret på det hele, og det bliver rigtig sjovt. Så det er ikke en genopfindelse af hende på den måde at ‘Åh, hun skal klædes ud som Trinity [fra ‘The Matrix’]”.

Whedon er allerede i gang med manuskriptet til filmen, og siger om det: ”Jeg ønsker at se Wonder Woman som jeg kender hende, og ikke blot hendes stjerne-prydede trusser. Men hun har Wonder Woman tøjet med armbånd, lassoen, og hvis jeg kan få det til at passe ind i plottet, det usynlige fly. Jeg har en tilgangsvinkel dertil jeg synes er cool. Det er blot det, at jeg er ved at strukturere plottet, og skal have fundet plads til det. Men jeg tror folk vil have det med, og jeg tror jeg kan lave det uden [flyet]…”Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 16 år siden

Øv! Gå igang med den sæson 2 af Firefly istedet og lad den ligegyldige tøs være.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 vapor 16 år siden

Wonder Woman siger mig absolut intet.
Gravatar

#3 gi-jones 16 år siden

Ja, at sammenligne med Batman Begins er nok at sigte lidt højt. I øvrigt forekommer det mig at han må have misset de vigtige ting i BB, hvis han mener, at forklaringen på kostumet var det vigtigste.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 filmz-mortenbrunbjerg 16 år siden

Wonderwoman er det platteste! De kunne lige wå godt forsøge at filmatisere Skærmtrolden Hugo som superhelt.
www.mortenbrunbjerg.dk
Gravatar

#5 vapor 16 år siden

#4 God ide der! Hvem skulle så spille Hugo?
Gravatar

#6 myggen 16 år siden

Det må blive Amin Jensen med hale og ører.
Kværulant extraordinaire
Gravatar

#7 filmz-mortenbrunbjerg 16 år siden

Man kunne også gå efter en Thomas Bo Larsen Hugo: "Hvad fa'en, mand! Hvor skal vi hen, du? Tag lige en slapper din abelort, vi ska' nok klare ærterne os to, ik'!"
www.mortenbrunbjerg.dk
Gravatar

#8 MikkelHJ 16 år siden

Jeg synes da ikke, Wonder Woman er helt uinteressant som superhelt. Hun er først og fremmest en af de første kvindelige superhelte.

For det andet finder jeg hendes superkræfter og udstyr ret fascinerende. Der er for eksempel hendes armbånd, som kugler preller fuldstændig af på. Og så er der hendes usynlige fly, som måske ikke er praktisk igen, når man tænker over det. Det må være lidt trist at glemme, hvor man har parkeret sit usynlige fly.

Endelig er der hendes lasso. Man kan simpelthen ikke lyve, når man er fanget i den. Det er specielt fascinerende, når man tænker på, at Wonder Womans skaber også skabte en af de første løgnedetektorer. Den var baseret på målinger af det systoliske blodtryk.

For at gøre en lang historie kort, glæder jeg mig til en filmatisering af Wonder Woman - Kvinden. Lengenden. Myten...
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 16 år siden

Hun lyder som min ekskone :(
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 vapor 16 år siden

#9 Hahahah. Der fik du mig til at spilde min cola.

Skriv ny kommentar: