Willem Dafoe er i forhandlinger om at skulle spille med i den Yorgos Lanthimos-instruerede filmatisering af bogen “Poor Things”.

Filmen markerer første gang, de to ekstremt talentfulde personligheder arbejder sammen.

Foruden Dafoe har Emma Stone i længere tid været i forhandlinger om ligeledes at spille med i filmen. Lanthimos instruerede Stone i den sorte komedie “The Favourite”, hvilket resulterede i 10 Oscar-nomineringer inklusiv bedste kvindelige birolle til Stone.

Med den anerkendte og ekstremt talentfulde Dafoe ombord er Lanthimos godt i gang med at samle et must-see-skuespillerteam.

“Poor Things” omhandler den unge kvinde Belle Baxter, der efter sin død bliver vækket til live af en excentrisk videnskabsmand.

Det er endnu ikke officielt, hvem Dafoe og Stone skal spille.

Filmen produceres hos Searchlight og Film4, og både Lanthimos og Stone vil fungere som producere i samarbejde med produktionsselskabet Element Pictures.

Tony McNamara, der var manuskriptforfatter på “The Favourite”, skriver også manuskriptet til “Poor Things”-filmatiseringen. Han har også skrevet manus til “Cruella”, der har Emma Stone i hovedrollen.

Det er ikke klart, hvornår filmen får premiere. Dog kan du nå at se Dafoe i “Zack Snyder’s Justice League”, der kommer ud i næste uge.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: