Den længe ventede trailer viser endelig, hvordan Emma Stone kommer til at tackle rollen som den klassiske “101 Dalmatinere”-skurk Cruella de Vil.

Traileren til “Cruella” giver en forsmag på Cruella de Vils oprindelseshistorie. Emma Stones skøre dalmatinerdame bliver her skildret som en outsider i 1970’ernes engelske modeverden. Det er en rolle, som karakteren i den grad tager til sig, og der går heller ikke lang tid, før vi går fra Emma Stones velkendte røde lokker til Disney-skurkens karakteristiske sort-hvide hårpragt.

Med stilfulde skud, retro musik (Connie Francis’ “Who’s Sorry Now”) og en karakter, der så småt bliver skørere og skørere, kan traileren til tider minde om den fantastiske teaser-trailer til Todd Phillips’ “Joker” fra 2019. Det er bestemt ikke et dårligt tegn.

“Cruella” har sammensat et stærkt hold med instruktøren af “I, Tonya”, Craig Gillespie, ved roret. Oscar-nominerede Tony McNamara (“The Favourite”) og Dana Fox (“Couples Retreat”) står for at skrive manuskriptet. Overfor Emma Stones Cruella de Vil kommer vi til at se den dobbelte Oscar-vinder Emma Thompson som modelegenden Baronesse von Hellman.

“Cruella” har været rygtet til en direkte udgivelse på Disney+, men der er endnu ingen officielle udmeldinger fra Disney.

Filmen får dog premiere d. 27. maj i danske biografer, hvis de er åbne.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Alt andet > Disney 2 år siden

Var det lige en trailer til en Harley Quinn film jeg så? Synes godt nok at det minder lidt om Birds of Prey.
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

#1 ØV det skulle jeg lige til at skrive.
Ja alt i traileren skriger Harley Quinn Birds of Prey og det er bare så Joker rip off med neon graffiti tekst type på huset igen og igen.
Gravatar

#3 gladiator 2 år siden

Alt andet > Disney (1) skrev:
Var det lige en trailer til en Harley Quinn film jeg så? Synes godt nok at det minder lidt om Birds of Prey.


Det er der flere og flere der påpeger. Ligner Disneys HQ.
Gravatar

#4 filmz-Den Lyserøde Panda 2 år siden

Enig i HQ viben. Det virker også som om der er en del skuffelse blandt folk ud fra hvad jeg har kunnet se i folks kommentarer forskellige steder.
Gravatar

#5 cfhaugboelle 2 år siden

Hvis traileren havde været bare en anelse mere blød, fluffy og Disney agtig, så havde folk brokket sig over, at den ikke var mere rå, brutal og virkelig i udtrykket.

Jeg synes, at den ser utrolig ambitiøs og spændende ud!
Gravatar

#6 Star Trek fever 2 år siden

Disney+? Nej tak
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: