Den 11. august sidste år gik der chokbølger gennem Hollywood, da skuespilleren og komikeren Robin Williams tog sit eget liv.

Se også: Robin Williams død efter formodet selvmord

Familien har været meget stille efter hans bortgang, men nu åbner datteren Zelda Williams for første gang en smule op.

”Det nytter ikke, at spørge hvorfor min far begik selvmord. Vi har ingen forklaring”, siger hun i et interview til NBCs Today Show-journalist Kate Snow. ”Der er ingen grund til at stille spørgmål. At bebrejde sig selv eller verden. Det skete.”

Hun fortalte, hvor svært det var at vende tilbage til det morsomme og lykkelige liv, hun havde før faderens død, men at det var vigtigt at gøre det.

”Alle, der har prøvet at miste nogen, arbejder meget hårdt på at bevare mindet på en positiv måde. Mange mennesker føler hans fravær. Jeg tror folk vil huske den sjove side af ham, som han selv havde det så sjovt med. Den side forsvinder ikke,” siger hun.

Vil man opleve komikerens sjove side, kan man passende tage i biografen og se ”Nat på Museet 3: Gravkammerets hemmelighed”, der blev en af hans sidste film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Menneskedyr 6 år siden

Hvis han havde Parkinsons og påbegyndende dementia, så kan jeg godt se hvorfor Robin Williams ikke havde den store lyst til at leve videre
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#2 Baby Strong 6 år siden

#1 Men har man kone og barn kan man i det mindste sige ordentlig farvel! Det er muligvis ikke noget man tænker over i dét sted.
Gravatar

#3 Menneskedyr 6 år siden

Jeg tror ikke at tankerne var så rationelle, men ja, det er da klart mere sympatisk at få sagt farvel
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#4 Elvira39 6 år siden

Selvmord er altid svære, fordi de ofte sender en regning til de efterladte som de aldrig kan betale. Er det fejt at begå selvmord? I et eller andet omfang ja. Men som Menneskedyr er inde på så er følelser ikke rationelle og når livet, uanset grund trykker så meget og hårdt alt for længe så er det svært at tænke på andre.
Gravatar

#5 Den fede 6 år siden

Det er fejt at kalde selvmord fejt.
Gravatar

#6 Elvira39 6 år siden

Den fede (5) skrev:
Det er fejt at kalde selvmord fejt.
Godt så.

Skriv ny kommentar: