Patty Jenkins forklarer, at den lettere tone i “Wonder Woman”-fortsættelsen skulle gøre det alvorlige budskab mere tilgængeligt for børn. 

I går forlod “Wonder Woman 1984” HBO Max i USA.

Her i Danmark har corona-nedlukninger betydet, at vi endnu ikke har fået lov til at se Gal Gadot i fortsættelsen af “Wonder Woman” fra 2017.

Læs også: HBO Max deler åbningsscenen fra “Wonder Woman 1984”

I stedet har vi på afstand kunne læse de blandede reaktioner fra USA, hvor skeptikere især har slået ned på filmens lettere, mere fjollede tone.

Instruktør Patty Jenkins har forklaret, at den lettere tone var et bevidst valg, der skulle opveje filmens mere alvorlige temaer og appellere til børn:

“Vi ville tale om noget meget mere alvorligt end i den første film, nemlig den krise vores verden står overfor. Hvordan kan man bruge en superhelt til at nå og inspirere fremtidens borgere, børnene og de unge, til at frelse verden? Jeg mener, hvis vi ikke gør det med en superheltefilm, hvad har vi så gang i?” lyder det Jenkins til Deadline.

Det var også den grund, der fik instruktøren til at placere handlingen i 80’erne i stedet for i nutiden:

“Fordi det er et mere alvorligt emne, ville jeg gerne have, det skulle være en mere fornøjelig visuel oplevelse. Derfor elskede jeg idéen om 80’erne. Det var en sjov og herlig modvægt til vores budskabs alvor,” forklarer instruktøren.

“Wonder Woman 1984” skal ifølge planen have dansk biografpremiere den 11. februar – det forudsætter selvfølgelig, at biograferne igen er åbne til den tid.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 KE!Z 3 år siden

tror bare den også er mindre god som den første.....
Kingslayer.....
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 3 år siden

Endnu mere patetisk, at instruktøren går ud og forsøger at forklare sin kæmpelort af en film. Der er ingen kvaliteter at fremhæve, udover at Pedro Pascal er en god skuespiller.
Gravatar

#3 Star Trek fever 3 år siden

Hold op med åbenlys agenda i film.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 thomas040 3 år siden

Hvad var det for et alvorligt tema? At grådighed i sidste ende går ud over alle? Altså det er en gammel historie i nye klæder hvilket jo er fint nok, men det er ikke mere alvorligt end at jeg husker at have læst noget lignende i mine Anders And blade da jeg var lille.
Failure is a zero out.
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

I betragtning af at filmen endnu ikke officielt er kommet til Danmark er der utrolig mange der har set den, eller i hvert fald har en mening om den.
Gravatar

#6 Pistolprinsen 3 år siden

#2: Total enig - lige min tanke, da jeg læste det.
#5: Og???
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#7 Miko666 3 år siden

den er fandme også virkelig dårlig

Skriv ny kommentar: