Woody Harrelson er The Man from Toronto, og Kevin Hart er, tja… Kevin Hart i den første trailer til “The Man from Toronto”.

Teddy (Hart) oplever et slemt tilfælde af at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. En Airbnb-reservation går nemlig gruelig galt, og Teddy bliver forvekslet med verdens farligste lejemorder, The Man from Toronto (Harrelson).

Hele misforståelsen bliver et problem for både Harts og Harrelsons karakter, og traileren viser, hvordan de to bliver nødt til at slå sig sammen for at komme ud af den knibe, de er blevet sat i.

Blandt filmens cast finder vi også Kaley Cuoco (“The Flight Attendant”), Ellen Barkin (“Switch”) og Kate Drummond (“Wynonna Earp”).

Jason Statham skulle oprindeligt have spillet The Man from Toronto, men forlod projektet grundet uenigheder med producerholdet over filmens tone og rating. Ser man på Harrelsons udseende og fremtoning i traileren, er det heller ikke ligefrem svært at forestille sig, at Staham oprindeligt var tiltænkt rollen.

Læs også: “‘Spiderhead’-trailer: Chris Hemsworth laver syrede eksperimenterer på Miles Teller i ny Netflix-thriller”

Patrick Hughes (“The Hitman’s Bodyguard”) har instrueret filmen, som er skrevet af Chris Bremner (“Bad Boys for Life”) og Robbie Fox (“Playing for Keeps”).

“The Man from Toronto” får premiere på Netflix den 24. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: