Chris Hemsworth er karismatisk – og sandsynligvis også småpsykopatisk –, mens han udfører eksperimenter på fanger i “Spiderhead”.

Joseph Kosinski, der i næste uge får premiere på sin længe ventede blockbuster-opfølger “Top Gun: Maverick”, står bag den kommende Netflix-thriller med et manuskript skrevet af “Deadpool”-forfattere Rhett Reese og Paul Wernick. Filmen er baseret på George Saunders’ novelle “Escape From Spiderhead”.

I filmen følger vi – ligesom i novellen – Jeff (Miles Teller), en fængselsfange, der deltager i et eksperiment, som nedsætter ens fængselsstraf. Her bliver fangerne tilført nogle følelsesmodificerende stoffer i eksperimenter, der styres af forvalteren Steve Abnesti (Hemsworth). Da Jeff begynder at holde af en anden fange, Rachel (Jurnee Smollett), forsøger han at manøvrere sig uden om eksperimenterne for at redde hende.

Læs også: “Blodbad, action og zombier: Se de to første trailere til Netflix’ ‘Resident Evil'”

Traileren giver os en forsmag på nogle af filmens eksperimenter. Eksperimenter, der – mildest talt – må anses som etisk ukorrekte. Som Hemsworths karakter selv siger: “Time to worry about crossing lines was a lot of lines ago.” De stoffer, vi ser blive tilført fangerne, resulterer tilsyneladende i alt fra sex til grineanfald til vold – og forhåbentlig også i en underholdende film for seerne hjemme i stuernes trygge rammer.

“Spiderhead” får premiere på Netflix den 17. juni.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: