Tidligere på ugen skrev vi, at manuskriptforfatteren Roberto Orci ikke længere var tilknyttet “The Amazing Spider-Man 3”. Og nu viser det sig, at han har forladt Edderkoppen til fordel for vores allesammens yndlings-actionhelte fra 1990’erne.

Se også: Manuskriptforfatter forlader “The Amazing Spider-Man 3″.

Roberto Orci skal nemlig være excecutive producer på et kommende reboot af “Power Rangers”. Det skriver The Hollywood Reporter.

Ud over at producere den nye “Power Rangers” skal den garvede manuskriptforfatter også hjælpe med at udvikle filmens historie i samarbejde med Ashley Miller og Zack Stentz, der skal skrive filmens manuskript. Miller og Stentz har senest lagt pen til ”X-Men: Days of Future Past”.

De originale “Power Rangers” tog børn og barnlige sjæle med storm i 1990’erne, og i 1995 udkom den første film om de fire Mighty Morphin Power Rangers.

Med rebootet starter “Power Rangers”-franchisen på en frisk, og filmen vil efter sigende handle om en flok gymnasieelever, der får unikke superkræfter og som må samarbejde for at forhindre Jordens undergang.

Hvornår de nye “Power Rangers” gør sig klar til at morfe på det store lærred er endnu uvist.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 rensor 9 år siden

Shit, not again!
Gravatar

#2 Daywalker 9 år siden

AAAaaah... after 10.000 years I am free... it's time to conquer MORE MONEY!!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#3 kstm 9 år siden

Nooooooooooooooo, oh my god, not Again!!!!
Gravatar

#4 Slettet Bruger [300201877] 9 år siden

Hvis jeg ikke tager helt fejl, har serien da eksisteret i evigheder i Japan, før den kom til USA og der har allerede været tonsvis af reboots, eller hvad man nu vil kalde det, fordi der findes helt vildt mange serier og film derude.

Skriv ny kommentar: