J.J. Abrams’ “Star Trek Into Darkness” kører stadig i biograferne, men Paramount Pictures er tilsyneladende allerede ved at planlægge det næste kapitel i Gene Roddenberrys sci-fi-saga.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Star Trek Into Darkness”-interviews!

Abrams og produceren Bryan Burk har tidligere talt om muligheden for at udgive den næste Star Trek-spillefilm i 2016 i forbindelse med franchisens 50 års jubilæum. Det er Paramount angiveligt meget interesseret i, da Star Trek således ville få ekstra medieomtale på grund af jubilæet. James Bond-filmen “Skyfall” fik eksempelvis et boost sidste år takket være den ekstra medieomtale i forbindelse med Bond-filmseriens 50 års jubilæum.

Og nu har Zachary Quinto, som spiller Spock i de nye Star Trek-film, netop udtalt, at man angiveligt vil begynde at optage den næste film allerede næste år. Under et arrangement i Galway, Irland, fortalte Quinto: ”Jeg går ud fra, at vi begynder at optage ‘Star Trek 3′ næste år. Ventetiden bliver meget mindre end den op til den sidste film. Det er i hvert fald planen, men intet er blevet bekræftet endnu.”

Som Quinto selv fastslår, har Paramount endnu ikke offentliggjort, hvornår man regner med at indspille eller udgive “Star Trek 3”. Det vides heller ikke, om Abrams, der i øjeblikket arbejder på “Star Wars: Episode VII”, vil have tid til at instruere “Star Trek 3”, som i virkeligheden er den 13. Star Trek-spillefilm, men den tredje siden Abrams’ succesfulde “Star Trek”-reboot fra 2009. Hvis optagelserne vitterligt begynder i 2014, vil Abrams ikke have mulighed for at stå bag kameraet, men bl.a. Joe Cornish og Edgar Wright er blevet omtalt som mulige arvtagere.

Manuskriptforfatteren Damon Lindelof har i øvrigt tidligere diskuteret, hvilke skurke der måske vil optræde i den næste film, og om Benedict Cumberbatch vil dukke op igen. Klingonerne, The Borg og Q er angiveligt i forfatternes tanker.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mister Marvel 9 år siden

Der er ikke kommet nogen officiel bekræftelse fra paramount endnu, men ifølge trekweb´s kilder vil der snart komme noget.(officielt)
http://trekweb.com/articles/2013/07/14/Zaghary-Qui...


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Geekalot 9 år siden

hvis det kommer fra Insider af er det officielt :)
Gravatar

#3 Mister Marvel 9 år siden

http://trekweb.com/articles/2013/07/19/New-Box-Art...

information om dvd/blu-ray udgivelsen af STID , håber coveret på Region 2 også blir lige så fede, og flotte, den kommer i USA den 10/9 og i DK den 10/10 , glæder mig meget.
Indtil da, kan jeg glæder mig til Iron-man 3 og et par andre film...
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#4 elwood 9 år siden

Flotte? jeg synes det første cover ser horrible ud, den måde, som de prøver og få personerne til og passe ind i "framen" Og Kæmpe kirk fremstår som Giant Spock (buggen) fra spillet af, størrelses-forholdende mellem dem ser ret munter ud.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: