Den 12. “Star Trek”-spillefilm, “Star Trek Into Darkness”, har p.t. indtjent knap $440 mio. på verdensplan ud fra et budget på $190 mio., og derfor er Paramount angiveligt enormt interesseret i at udgive en ny “Star Trek”-spillefilm i 2016 i forbindelse med franchisens 50 års jubilæum.

Se også: Filmz TV: EKSKLUSIVE “Star Trek Into Darkness”-interviews!

Men eftersom instruktøren bag seriens to seneste film, J.J. Abrams, i øjeblikket har travlt med at arbejde på “Star Wars Episode VII”, der udkommer i 2015, skal en ny instruktør muligvis overtage roret. Der har bl.a. floreret rygter om, at Abrams har udpeget engelske Joe Cornish (“Attack the Block”) som sin arvtager, og Cornishs landsmand, Edgar Wright (“Hot Fuzz”, “Scott Pilgrim mod verden”) instruerede ét skud under “Star Trek Into Darkness”-optagelserne og fortalte også Filmz tilbage i 2010, at ”det ville være et utroligt tilbud” at få lov til at lave en “Star Trek”-film.

Og forleden talte Filmz med instruktøren af “District 9” og den kommende “Elysium”, Neill Blomkamp, og vi benyttede lejligheden til at høre, om den 33-årige, sci-fi-glade filmmager ville være interesseret i at lave den næste “Star Trek”-film, hvis J.J. Abrams takkede nej til tjansen.

”Faktisk var jeg i sin tid en stor fan af ‘Star Trek: The Next Generation'” fastslår Blomkamp og fortsætter: ”Men nej, jeg ville nok ikke lave den næste ‘Star Trek’-film. Jeg tror ikke, det ville være godt for mig at blive involveret i en franchise… Filmselskaberne gør, hvad de kan, for at få en franchise til at tjene så mange penge som muligt, men derved går mange af de virkelig interessante ideer også tabt… Kan jeg lide ‘Star Trek’ på egen hånd, når man ser bort fra al den politik, der ville være involveret i at lave en ‘Star Trek’-film? Ja, absolut. Men ville jeg kunne lave den ‘Star Trek’-film, som jeg gerne vil? Sandsynligvis ikke, og derfor har jeg ikke lyst til at lave den.”

Blomkamps “Elysium” har dansk biografpremiere den 15. august, og du kan snart høre Filmz TV’s komplette, eksklusive interviews med både Blomkamp og skuespillerne Sharlto Copley og Matt Damon!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 MOVIE1000 10 år siden

Attack the block var da noget lort, så er ret målløs over at Abrams ser ham som en mulighed.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 gi-jones 10 år siden

Instruktøren af Brutal Incasso udtaler at han hellere end gerne vil kigge på at lave en ny Star Trek film. I ringer bare!
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#3 the_paki_don 10 år siden

Jeg tror, at Blomkamp er meget smart ved at sige det på denne måde. Han udelukker jo ikke, at han gør det i fremtiden, så længe han kan få lov at bring sin vision til det uden at blive for kontrolleret af det.

Jeg tror, at han lige skal have et par film til under bæltet og så kan det være, at han gør det. For så har han forhåbentlig nok gennemslagskraft til at gøre det, han ønsker.
Gravatar

#4 The Insider 10 år siden

#2, jeg tror desværre, at netop dit velpublicerede had til "den med hvalerne" vil gøre det svært at overtale Paramount! :-/
War. War never changes.
Gravatar

#5 gi-jones 10 år siden

Mit had til Damon Lindelhof er nok et større problem - alt taget i betragtning :-)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#6 The Insider 10 år siden

#5, dét kan jeg til gengæld relatere mig 120% til :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 Tue Sørensen 10 år siden

Attack the Block var da vildt fed!
Gravatar

#8 dslacker 10 år siden

Niks :-)
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#9 The Insider 10 år siden

Jeg var også virkelig glad for "Block", så Cornish ville være a-okay i min bog. Wright ville dog være et vaskeægte drømmescenarie.
War. War never changes.
Gravatar

#10 gi-jones 10 år siden

Insider: Altså hvis JEG nu lavede den, så ville du jo være sikret en stor birolle...
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: