“Batman v Superman” teasede en masse veje, som “Justice League” aldrig valgte at betræde. Nu bekræfter Zack Snyder, at Lois Lane skulle dø.

Inden biograf-skuffelsen med “Batman v Superman” var der planlagt en “Justice League” i to dele. Men det blev ændret kort efter “Batman v Superman”.

Siden blev Zack Snyder erstattet med Joss whedon – “Justice League” blev aldrig, som Snyder havde planlagt det.

For der var mange åbne tråde i “Batman v Superman”, som aldrig blev grebet. Bare tænk på Batmans mystiske knightmare, hvor en ond Superman har fanget Batman samt fremtids-besøget fra Flash, der forklarer Batman, at Lois Lane er nøglen.

Til sammen teasede de to scener, at Lois Lane i fremtiden skulle dø, og Superman ville bebrejde Batman for dødsfaldet.

Det bekræfter Zack Snyder nu på mediet Vero.

Det første ‘someone’ er Superman, der mister ‘someone’ (Lois Lone), hvilket får Superman til at blive modtagelig over for en ‘Equation’ der er en henvisning til Darkseids Anti-Life Equation.

Alle disse tråde, der skulle udfoldes i Zack Snyders DCEU-vision, blev dog fjernet totalt fra “Justice League” og bliver næppe fulgt op i fremtidens DCEU, som sandsynligvis bliver uden Zack Snyder, der rygtes fyret.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Yes yes yes gimme that.
Ak det var ikke det vi fik, så nu kan resten af DCEU rende mig.

Gravatar

#2 Geekalot 11 måneder siden

Er nu godt tilfreds med han er væk fra den franchise. Kunne han dog bare være tro mod DC universe, så kunne han for min skyld godt blive.

Skriv ny kommentar: