I 2009 filmatiserede Zack snyder superhelte-romanen “Watchmen” af Alan Moore. Nu er der meget mere “Watchmen” på vej. Snyder taler med HBO om en serie.

Se også: De bedste alternative superheltefilm

I 2009 fik filmatiseringen en del kritik for ikke at kunne komme grundigt nok rundt om det omfattende materiale fra Moores tegnede roman. Derfor har Snyder nu afholdt møder med HBO for at undersøge muligheden for en serie-version.

HBO bekræfter, at der er gang i noget angående “Watchmen”:

”Indledende samtaler angående ‘Watchmen’ har været afviklet, men vi har ingen yderligere information,” siger HBO til Collider.

Historien melder endnu intet, om det skulle være en ny filmatisering af Moores værk eller måske en prequel eller sequel til Snyders film. Det må tiden vise.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Oliver 6 år siden

Jeg forsøger at finde nyheden og det interessante i dette skriveri. Alt hvad jeg læser er at nogen har haft et møde. Punktum
Gravatar

#2 Nagash 6 år siden

Kunne nu være ganske interessant med noget DC i HBO's hænder. We klarer det kun middelmådigt selv.
HBO og WB er jo også begge under Time Warner, så det er vel til at finde ud af rettighederne?
Gravatar

#3 Strejferen 6 år siden

Til alle som mener, at filmen fra 2009 var for komprimeret: Se dog for fa'en Ultimate Cut-udgaven, som er en time længere end biografversionen. Man får så meget mere med fra tegneserien :-D

Selvfølgelig er den stadig komprimeret men flowet er lang bedre.
Gravatar

#4 cain 6 år siden

Watchmen(UC) er min delt nr 1 film så en serie ville være spændende. Skal dog være med JDM som Comedian
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

Ja han er for bad as i den rolle :)
Gravatar

#6 Strejferen 6 år siden

Hvis det skal være en tv-serie, kunne det være fedt, hvis de tog fat i de spin-off tegneserier, der er lavet, som omhandler hver af heltene, så man får endnu mere baggrund på dem. Har aldrig selv læst spin-off-serierne, men det skal selvfølgelig også gøres, da jeg elsker originaltegneserien.
Gravatar

#7 Nagash 6 år siden

#3 - Jeg havde intet problem med theatrical cut. Desværre har jeg stadig UC til gode. Ved egentlig ikke hvorfor, jeg ikke har set den endnu.
Gravatar

#8 Strejferen 6 år siden

#7 måske fordi den ikke er til at skaffe i Danmark ;-) Har i hvert fald måttet skaffe begge mine versioner (Ultimate Cut og Collector's Edition) hjem fra udlandet.
Gravatar

#9 Nagash 6 år siden

Ja, den er slet ikke udgivet i Danmark. Er ikke engang sikker på, at den er udgivet i Europa.
Men det hænder nu ret ofte, at jeg bestiller blu-rays hjem fra USA, men den er af en eller anden grund aldrig kommet med i bestillingen.

Skriv ny kommentar: