Zach Snyders første originale koncept til en spillefilm var meget polariserende.

12 år efter premieren på fantasy/sci-fi filmen “Sucker Punch” har instruktør Zack Snyder ikke glemt idéerne til filmen. I et nyligt interview med Letterboxd fortæller Snyder, at ‘I kommer helt sikkert til at se et [director’s cut] på et tidspunkt, håber jeg’. Blu-ray udgaven af “Sucker Punch” havde 18 minutters ekstra indhold klippet ind, men selv med den tilføjelse er seeren ikke i nærheden af den oplevelse, som Snyder havde in mente dengang.

Da “Sucker Punch” udkom, var modtagelsen blandet. Filmen var et kommercielt flop, og flere anmeldelser kritiserede filmen for at fremstille de kvindelige karakterer på en udnyttende måde. Snyder forsvarer selv filmen ved at være selvrefleksiv. Han skar mange elementer af filmen fra, som, ifølge Snyder, ville lede til forståelse af filmen som ironisk. Siden udgivelsen har filmen også fået kultstatus.

“Sucker Punch” handler om karakteren Babydoll (Emily Browning), som bliver lukket inde på en psykiatrisk anstalt. For at slippe ud forsvinder Babydoll ind i sin fantasi og omdanner virkeligheden til et udbryderscenarie. Udover Browning inkluderer rollelisten Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Carla Gugino, Scott Glenn, Oscar Isaac og Jon Hamm.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: