Zack Snyder (“Dawn of the Dead”, “300”) er blevet hyret til at udvikle og instruere Warner Bros. Pictures’ længe forsinkede filmversion af Alan Moore og Dave Gibbons’ tegneserie “Watchmen” fra 1986.

“Watchmen”, som fortæller historien om de sidste overlevende superhelte og begivenhederne omkring et mystisk mord på en af deres egne, var en af de første superheltetegneserier der fremstod som rigtig litteratur.

Manuskriptet skrives af Alex Tse. Filmen har været under udvikling i over et årti og har gennem tiden været sat til at blive udviklet hos fire forskellige filmselskaber, hvor folk som Terry Gilliam, Darren Aronofsky og Paul Greengrass var forbundet som instruktører på projektet.

Snyder blev tilbudt instruktørtjansen, efter han imponerede folkene hos Warner Bros. med sin filmatisering af Frank Millers “300”, der udkommer til næste år.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 noget 15 år siden

#17 Super Nyhed. Tak for tippet. Var ellers bange for at der ikke kom flere.
Gravatar

#22 chandler75 15 år siden

Der skulle gerne komme mange flere. Moore og O'Neill har udtalt at de ikke ser nogle begrænsninger for serien, som kan finde sted både i fortiden, nutiden og fremtiden, med forskellige League-hold. Dette bliver vist dog den sidste der kommer fra DC.

Hvis man har bibliofile tendenser kan jeg også anbefale to compendium-bøger skrevet af Jess Nevins, som minutiøst gennemgår alle de små obskure litterære referencer Moore og O'Neill får presset ind på nærmest hver side. I bøgerne er der også ekslusive interviews med Moore og løbende kommentarer af O'Neill til Nevins' observationer. Se http://www.amazon.com/gp/product/193226504X/sr=8-9...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: