Zack Snyder (“Dawn of the Dead”, “300”) er blevet hyret til at udvikle og instruere Warner Bros. Pictures’ længe forsinkede filmversion af Alan Moore og Dave Gibbons’ tegneserie “Watchmen” fra 1986.

“Watchmen”, som fortæller historien om de sidste overlevende superhelte og begivenhederne omkring et mystisk mord på en af deres egne, var en af de første superheltetegneserier der fremstod som rigtig litteratur.

Manuskriptet skrives af Alex Tse. Filmen har været under udvikling i over et årti og har gennem tiden været sat til at blive udviklet hos fire forskellige filmselskaber, hvor folk som Terry Gilliam, Darren Aronofsky og Paul Greengrass var forbundet som instruktører på projektet.

Snyder blev tilbudt instruktørtjansen, efter han imponerede folkene hos Warner Bros. med sin filmatisering af Frank Millers “300”, der udkommer til næste år.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 15 år siden

Jeg mener helt sikkert, at Zach er en fantastisk instruktør. Han har en unik stil, og jeg er slet ikke i tvivl om, at han ville kunne filme den. Problemet er bare, at det ikke er instruktøren, der skal skrive scriptet, som er det vigtigste, for jeg tvivler på, at det kan blive en nøjagtig bearbejdelse. Det er desuden noget af et sats at give det til denne Alex Tse, der ikke har debuteret på det store lærred.

Derfor ser jeg mig enig med Terry Gilliam, der har sagt, at denne graphic novel er ufilmelig.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 filmz-rupert giles 15 år siden

Jeg ville ønske, at de ville lade være... Ikke ret meget mere at sige til det. Det kan ikke lade sig gøre at filmatisere Watchmen på en måde, der vil virke bare tilnærmelsesvist tilfredsstillende. Ikke uden et mindre mirakel.

Jeg kan godt lide Dawn of the Dead remaket, men Watchmen er meget mere ambitiøst. Jeg krydser fingre og håber han laver en Peter Jackson. Men jeg holder ikke vejret.

Suk...
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#3 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg tror desværre også at denne tegneserie er umuligt at filme, med mindre man deler den op over nogle afsnit. Der er ganske enkelt for meget information i den til at klemme det ned på 2-2½ time.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-kaotmus 15 år siden

Jeg mener ikke kun det er Watchmens længde, der er problemet. Watchmen er et så sindssygt gennemtænkt værk, der i nærmest hvert et billede kommenterer superheltetegneriens historie og indbygger tegneseriemediet som et centralt omdrejningspunkt og virkemiddel. Hvis man blot kigger på plottet, kan det givetvis godt filmatiseres, men det vil være lidt småplat uden tegneserien i tegneserien, de mange bipersoner og detaljer i baggrunden (som man har bedre mulighed for at dvæle ved i tegneserien end i en film), avisartiklerne bag i tegneserien, kritikken af tegneseriecensuren og de tamme superhelte, den subtile parodi på de kendte superhelte osv. At længden derudover er et problem, som givetvis ville blive løst ved at reducere adskillige af hovedpersonerne til ingenting, er jeg så også enig i.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 15 år siden

Helt enig, der er mange grunde til at det her projekt vil fejle for grimt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 Benway 15 år siden

Ja, det bliver nok noget overfladisk. Dybden er i detaljerne ikke så meget i hovedhistorien. Alene Rorschach kapitlet indeholder materiale nok til en lille film.

...men jeg håber da det bedste :)
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#7 filmz-keyser soze 15 år siden

Lyder som en fed tegneserie, er der nogen der kunne fortælle hvad den hedder på dansk, hvis altså den ikke hedder "Watchmen".
If I'm gonna get my balls blown off for a word, my word is poontang.
Gravatar

#8 noget 15 år siden

Den hedder "Vogterne" på dansk.
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#7 -

Det er en serie på 6 albums, som i dag er ret dyr at få fingrene i. Den kan dog findes på en del biblioteker.

Hvis du vil finde den på engelsk, kan f.eks. Fantask levere den til 100-150 kr.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 duuk74 15 år siden

#9 Aaah sad lige og læste igennem folks kommentarer, men titlen sagde mig ikke lige noget..indtil du skriver at den hedder Vogterne og kan lånes på biblo. Nu ringer der en klokke. Det er en "voksentegneserie" ikke sandt? Sådan lidt i pop-art stil?
100.000 lemmings can't be wrong

Skriv ny kommentar: