Zack Snyder (“Dawn of the Dead”, “300”) er blevet hyret til at udvikle og instruere Warner Bros. Pictures’ længe forsinkede filmversion af Alan Moore og Dave Gibbons’ tegneserie “Watchmen” fra 1986.

“Watchmen”, som fortæller historien om de sidste overlevende superhelte og begivenhederne omkring et mystisk mord på en af deres egne, var en af de første superheltetegneserier der fremstod som rigtig litteratur.

Manuskriptet skrives af Alex Tse. Filmen har været under udvikling i over et årti og har gennem tiden været sat til at blive udviklet hos fire forskellige filmselskaber, hvor folk som Terry Gilliam, Darren Aronofsky og Paul Greengrass var forbundet som instruktører på projektet.

Snyder blev tilbudt instruktørtjansen, efter han imponerede folkene hos Warner Bros. med sin filmatisering af Frank Millers “300”, der udkommer til næste år.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

#10 -

Voksentegneserie, ja.. Om stilen er pop-art, tja.. I dunno. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 chandler75 15 år siden

Stilen er overhovedet ikke pop-art, men tværtimod i meget traditionel fortællerstil. Der er meget tekst, ja, men det skal man ikke lade sig skræmme af.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#13 duuk74 15 år siden

Hvis det er denneher vi snakker om så er det popart-stil: http://www.yeray-muaddib.com/watchmen/
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#14 filmz-Kadann 15 år siden

#13 -

Jeg tror mere at du skal regne med at det er et bevidst valg fra Alan Moores side, uden direkte at være et forsøg på popart.

Han er nærmest manisk, når det kommer til at beskrive sin vision og Dave Gibbons tegner såmænd bare på den måde i mange tilfælde. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#15 duuk74 15 år siden

#14 Jojo tror jeg skam heller ikke. Og popart er jo heller ikke et skælsord. Det der er da kanonfedt tegnet. Gad faktisk godt ha nogle de de billeder som plakater derhjemme.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#16 evermind 15 år siden

Jeg er meget splittet mht. denne. Der er jo trods alt tale om - jeg har sikkert sagt det før - min yndlingstegneserie nogensinde, så jeg frygter virkelig det værste, men ved samtidig, at der for mit vedkommende ikke er nogen ved uden om biografen, når Watchmen-filmen engang kommer. Men jeg vil ikke engang (som med The League of Extraordinary Gentlemen) have fordelen af at se filmen, førend jeg læser tegneserien - noget som med garanti var med til at farve min oplevelse af førnævnte mere positivt.

På baggrund af Dawn of the Dead har jeg det bedste indtryk af Zach Snyder som filmskaber, men Watchmen... som det er nævnt ovenfor, er det meget mere end historien, der gør den fortælling. Det behøver ikke nødvendigvis betyde, at filmen i sig selv ikke bliver udmærket, men selv om jeg er fortaler for, at man i en vis udstrækning bør se filmatiseringer som selvstændige værker, er jeg bange for, at jeg i dette tilfælde selv vil have svært ved at undgå sammenligninger og skuffelser.

Men hvis det skal ske, så bring it on, Snyder, og lad os se. Efter Dawn-genfortællingen, har du i forvejen et rigtig stort plus i min bog, så der er noget at tage af... :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#17 chandler75 15 år siden

For fans af "League of Extraordinary Gentlemen" (tegneserien, ikke filmen), så er der et nyt album på vej, hvor serien er blevet rykket op i 1950'erne. Den kan bl.a. forudbestilles hos comicZone.dk: http://comiczone.dk/
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#18 evermind 15 år siden

Oooh, takker mange gange for denne strålende nyhed. :D
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#19 chandler75 15 år siden

"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#20 wolle2000 15 år siden

"Vogterne" er også en af mine favoritter! (Og jeg købte hele serien på dansk, på tilbud til 20,-/stk i starten af 90'erne - butikken er sjovt nok lukket nu :-)
En af de få tegneserier som jeg finder frem med et par års mellemrum og læser igen (En anden er Mauz 1+2)

Hvorfor kan de ikke lave en trilogi? Eller endnu bedre 6 stk 1,5-times afsnit i en miniserie (med et ordentligt budget!) De kunne sælge DVD-boxsæt i millioner! (Suk! Jeg ved det - jeg er naiv....)

Skriv ny kommentar: