Instruktøren Zack Snyder, der senest var aktuel med superheltefilmen “Watchmen”, fortæller, at fortsættelsen til “300” så småt er under forberedelse.

Ifølge Snyder er Frank Miller i fuld gang med at lave tegneserien, som den kommende film vil blive baseret på. Snyder fortæller, at Miller sandsynligvis vil tage en tur til Grækenland for at finde inspiration til tegneserien.

Selvom Snyder havde et væsentligt større budget til rådighed på “Watchmen”, vil “300”-fortsættelsen anvende den samme teknologi som i den første film.

”Jeg vil ikke have, at den ser Star Wars-agtig ud… Ud fra hvad Miller har fortalt mig, vil den blive større i forbindelse med landskabet og terrænet. Vi kommer til at se Athen og Det Ægæiske Hav og andre steder. Det bliver muligt at lave større visioner, selvom jeg håber på den samme æstetik,” fortæller Snyder.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 filmz-fidomuh 12 år siden

*groan*
300 fungerer jo netop saa godt som den goer, fordi den er skruet sammen om det ene slag.

Hvis de nu bare laver en "10 billion" efterfoelger, vil det, imo, virke som noget paaklistret spin-off :(
Gravatar

#2 PredatorX 12 år siden

Synes også det virker komplet latterligt.

Jeg kunne faktisk godt lide 300. Den forsøgte ikke at gabe over mere end den kunne spise, men der er fandeme ikke stof til flere film i den historie.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 filmz-Coney 12 år siden

#2 Det var da ellers en ret voldsom kommentar:S Skulle da ellers mene at der var en del flere slag end blot det ene i den krig... Men det har du jo selvfølgelig undersøgt når du kan sige som du gør;)

Vi er da alle klar over at det er ren malkning af succesen, men eftersom der er gået ganske lang tid siden, og det ser ud til at de tager det seriøst så er der da mulighed for at det kunne blive en ganske god film...
Gravatar

#4 PredatorX 12 år siden

#3

Der er ingen grund til at spille idiot.

Det har ikke en skid at gøre med at undersøge noget som helst. Ja, selvfølgelig er der mange andre sagn og slag i den tidsperiode. Flere som er blevet filmet af andre instruktører. Men nu er det her jo ikke 300 & Co. Det er en fortsættelse til 300, og derfor må man antage at nogle af de samme karakterer vil gå igen. Hvilket virker, som jeg sagde, komplet latterligt. En prequel vil være en pisse dårlig idé. En sequel endnu værre.

Desuden tror jeg 300 virker langt dårligere ved at påføre den dybde. 300 i sig selv havde papirstynde karaterer og plot, men den fungerer fint som en kompakt lille action film. Det er altså ikke Tolkien vi har med at gøre.

Lav hellere noget nyt Snyder!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 aeries 12 år siden

Jeg kunne da godt forestille mig at der måske er tale om en film der tager udgangspunkt i et andet slag i den samme tidsperiode. Selv læser jeg ikke nødvendigvis ordet "fortsættelse" som om filmen kommer til at hedde 301 men ser en mulighed for at de vil lave endnu en film i det samme univers som ikke behøver at hedde 301 eller hænge direkte sammen med 300.

På den måde kan man måske godt snakke om en fortsættelse eller en to'er, men uden at filmene reelt hænger sammen.

Og så mener jeg selv at det kan begynde at blive meget interessant med en film baseret på den samme tidsperiode og i den samme stil som 300.

En direkte to'er ville jeg ikke bryde mig om. For som #1 også siger, så er 300 koncentreret om dette ene slag og vil ikke virke hvis der pludselig kommer en 301 med flere af de samme skuespillere. Nej jeg tror til gengæld det kommer til at virke hvis filmen kommer til at stå helt for sig selv, selvfølgelig gerne med referencer til 300.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 PredatorX 12 år siden

#5

Selvfølgelig kan der laves film, som foregår i den periode... Men rent stilmæssigt synes jeg det virker lamt, hvis man prøver med en større og bredere historie da stilen netop gjorde op for manglende person karakteristik...

Men det kan da godt være det kan fungere. Synes bare det er tåbeligt at slå plat på et navn på den måde. Hvis filmen reelt ikke har noget med 300 at gøre, hvorfor så kalde det en forsættelse?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#7 MOVIE1000 12 år siden

jeg var godt underholdt af 300 men det her lyder til at være bedre så det glæder jeg mig faktisk til
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Winter999 12 år siden

Tror nu ikke der bliver tale om en direkte efterfølger... Som jeg huske så er det eneste den bærer videre fra 300 ham der var under Leonidas som er fortælleren i 300. Og det at den blive større kunne bare være en hentydning til billedvinklerne som han selv nævner med Athen og havet...
Gravatar

#9 filmz-Bruce 12 år siden

De skal have Hasselhoff og Pamela med. De har det samme outfit!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 misuma 12 år siden

Lav hellere en ny zombiefilm Snyder. Mit zombiehjerte hungrer efter en ordentlig en i genren.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: