I lyset af Lars Von Triers ofte sarkastiske udtalelser formåede han at skabe stor opstandelse i Cannes, der resulterede i at han blev Persona non grata under de franske festligheder, og nu har filmselskabet Zentropa også følt sig nødsaget til, at tage afstand fra den kontroversielle instruktør.

Se også: Lars von Trier chokerer som altid under Cannes.

Det er filmproducenten og medstifteren af Zentropa, Peter Aalbæk Jensen, der nu rækker ud til folk med en officiel undskyldning for Triers kommentarer til pressekonferencen for hans nye film “Melancholia”, og håber på, at de med tiden kan rette op på det uheldige omdømme, som Trier nu har påført Zentropa.

I undskyldningen beklager de overfor de folk som har følt sig krænket af Triers udtalelser, samt undskylder overfor Susanne Bier, der ligeledes blev inddraget i Triers joke.
Zentropa understreger at de på ingen måde deler Triers opfattelse af, hvad der er morsomt at spøge med til en pressekonference, skønt det hele blot har været en joke, da Trier hverken har et udestående med jøder eller Susanne Bier.

Om hele miseren vil få større konsekvenser for Trier og Zentropa vil tiden vise, men indtil videre vil “Melancholia” fortsat få sin premiere i de danske biografer på torsdag den 26. maj

Se også: Lars von Trier er smidt ud fra Cannes.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Michael2t 13 år siden

Det er derfor jeg drikker Tuborg.
Gravatar

#12 Høegh 13 år siden

Michael2t (11) skrev:
Det er derfor jeg drikker Tuborg.http://www.titaniumteddybear.net/wp-content/upload...
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#13 Kaizer Soze 13 år siden

Nå, men tillykke til Dunst. Så fik hans film trods alt lidt med hjem. Og godt gået Refn! Glæder mig endnu mere til Drive nu!
Gravatar

#14 Therien 13 år siden

Hmm nu hvor jeg har sovet på det, må jeg godt nok indrømme jeg var for hurtig på aftrækkeren til at fordømme Trier (kaldte ham en nar, og beskyldte hans kommentare for at være UFOer der fløj ud af hans flækkede skal) .. Han er stadigvæk en pinlig skovl, men dem er der sgu også brug for.. Syntes sgu folkene bag Cannes har overreageret en anelse..

Skriv ny kommentar: