Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 170

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  5%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

9. jan. 2018 15:40

Fortjent for BR49

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

9. jan. 2018 17:42

For mig har Get Out været overvurderet. Så den så godt nok kun en gang, og synes det var en god film, dog slet ikke fantastisk eller med det niveau der skal til for at være årets bedste film. Det samme vil jeg så også sige om Dukirk, der er en god film med en fantastisk billedside, men langt fra at være årets bedste film.

Jeg ser meget frem til The Shape of Water, når de så endelig tager sig sammen til at vise den herhjemme. Jeg ser nok både Darkest Hour og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i denne måned, ja og så nok også I, Tonya. Så kan jeg nok bedre danne mig et overblik over feltet.

Nogle gange er det godt nok lidt irriterende at man har set de færreste af filmene, der er nomineret. Lady Bird får først premiere d. 26/4. Hvad sker der for det?

#3

9. jan. 2018 18:10

Lady Bird får først premiere d. 26/4. Hvad sker der for det?Johnny42 (#2)

Har spurgt den danske distributør, der tilsyneladende ikke helt er klar over, at de sidder inde med en af Oscar-favoritterne...

#4

9. jan. 2018 19:02

Hvis Bladerunner ikke vinder bedste effekt så bliver jeg mega skuffet

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

9. jan. 2018 22:07

X&O

Har spurgt den danske distributør, der tilsyneladende ikke helt er klar over, at de sidder inde med en af Oscar-favoritterne...Morten Vejlgaard Just (#3)

Det er grunde som disse der gør at folk downloader den ulovligt i stedet for at støtte biograferne.

#6

10. jan. 2018 07:50

#5 øh.. ja det er det sikkert. Og? Vi er vel enige i at fordi nogle ikke kan vente på noget godt, så giver det ingen ret til at gøre noget ulovligt. Men du har ret i at branchen her har en relativ nem mulighed for at mindske ulovlig downloadning.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#7

10. jan. 2018 08:30

#5 øh.. ja det er det sikkert. Og? Vi er vel enige i at fordi nogle ikke kan vente på noget godt, så giver det ingen ret til at gøre noget ulovligt. Men du har ret i at branchen her har en relativ nem mulighed for at mindske ulovlig downloadning.Gorman (#6)

det ville uden tvivl gøre en meget lille forskel. men ikke en særlig stor desværre. rent økonomisk er det også billigere at vente med at udsende film som lady bird i biografen, da det er billigere i indkøb og ikke en film som netpiraterne ligefrem går og venter på. den får ca det samme publikum om den bliver sendt i de danske biografer i dag eller til april.

#8

10. jan. 2018 20:50

X&O

det ville uden tvivl gøre en meget lille forskel. men ikke en særlig stor desværre. rent økonomisk er det også billigere at vente med at udsende film som lady bird i biografen, da det er billigere i indkøb og ikke en film som netpiraterne ligefrem går og venter på. den får ca det samme publikum om den bliver sendt i de danske biografer i dag eller til april.Kevin Spacey (#7)

Selvfølgelig gør den da ikke det. Jeg kan huske at The Hurt Locker der havde premiere ude for Oscar sæsonen (i foråret vidst nok), den havde repremiere efter den havde vundet for bedste film, det skyldes da udelukkende oscarbuzzen. De endte endda med at sagsøge folk der downloadede den ulovligt fordi de mistede fortjeneste.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger