Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

30. aug. 2017 18:47

Det var godt nok en ordentlig omgang had mod Zach Snyder, men det er åbentbart blevet den populære holdning at have. Jeg personligt elsker BvS, som jeg vil kalde sidste års bedste superhelte film, og før alle pludselig giver mig prædikatet DDC-lover, så vil jeg sige at Suiside Squad var den væreste Comic Book movie sidste år, og er blandt de værste comic book film, der nogensinde er lavet. Jeg vil sige Catwomen er værre, X-Men Origins - Wolverine er bedre. Jeg har heldigvis ikke set Superman IV - The Quest for Pease. Argh havde lige fortrængt Batman and Robin, og nu vender den tilbage igen - with a vengeance(Bat-Niples - thats something that never goes away).

Uanset om man kan lide Jesse Eisenbergs version af Lex Luthor(jeg selv havde ikke noget imod ham som et excentrisk geni, der vakler mellem det gale og geniale) eller ej, så er han del af DCEU, så at han ikke dukker op på et tidspunkt(det behøver ikke nødvendigvis være i Justice League), virker mærkeligt.

På den ovenoverstående totalt subjektive artikel vlrker det som om Joss Whedon kommer ind og skal forsøge at redde stumperne af Zack Snyders film. Jeg er faktisk begyndt at blive lidt bekymret for at han ændrer for meget på Zack Snyders version. Jeg personligt har aldrig været fan af filmen The Avengers, blandt alle MCU film vil jeg nok rangere den til omkring middel. Ganske vist har jeg kun set filmen en gang, men jeg tror ikke jeg følte nogen form for tilknytning til nogen af karaktererne, og det var kun fordi jeg havde set de foregående film, at jeg viste nogenlunde, hvad der foregik og hvorfor karaktererne gjorde som de gjorde. Der var stort set ingen introduktion af karaktererne, men de blev bare smidt ind i filmen, og så blev der tilføjet nogle store actionscener.

#2

30. aug. 2017 19:14

123

#3

30. aug. 2017 21:48

Click-bait overskrift. Der er strikse regler for hvem der kan og ikke kan få kredit som instruktør på en film. Hvis det havde været muligt, at sætte begge de to som instruktører, havde de sikkert gjort det.

Off-topic:
Hvordan anmelder man en bruger for spam? Jeg er træt af at se BRØDET skrive "123" til samtlige artikler her.

#4

30. aug. 2017 23:40

123

#5

31. aug. 2017 01:49

#3 - Han er andmeldt og faktisk smidt ud, men han udnytter en fejl i koden, så han bliver ved med at poste :(

#6

31. aug. 2017 06:14

Hvordan blokerer man så klovnen?

#7

31. aug. 2017 06:48

#6

Filmz arbejder på sagen.

#8

31. aug. 2017 07:26

123

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger